Δημοκρατία έχουμε, ότι θέλουμε λέμε, έτσι Αλέξη;

Γέλασε με τους ισχυρισμούς του Γ.Καρκά η Θεοφανία Παπαθωμά ότι ο Π.Τσαρούχας βιαιοπραγούσε – «Δεν ισχύουν αυτά»

«Αυτά είναι αστεία πράγματα τι λέτε τώρα; - Ο Πασχάλης δεν είναι καθόλου νευρικός, ούτε βίαιος»

Γέλασε με τους ισχυρισμούς του Γ.Καρκά η Θεοφανία Παπαθωμά ότι ο Π.Τσαρούχας βιαιοπραγούσε – «Δεν ισχύουν αυτά»

Η Θεοφανία Παπαθωμά αρνήθηκε τους ισχυρισμούς του Γιώργου Καρκά ότι ο Πασχάλης Τσαρούχας ξυλοφόρτωνε τις συντρόφους του, τονίζοντας πως όσο ήταν μαζί, δεν ήταν καθόλου νευρικός και βίαιος.

Ο Γιώργος Καρκάς υποστήριξε – χωρίς ωστόσο τα λεγόμενά του να συνοδεύονται από στοιχεία ή καταγγελίες φερόμενων θυμάτων– την Τρίτη (17/06) στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, πως έχουν αποσιωπηθεί περιστατικά  κακοποιητικής συμπεριφοράς του Πασχάλη Τσαρούχα.

Κληθείσα να σχολιάσει τους ισχυρισμούς του Γιώργου Καρκά, σήμερα (18/06) στην εκπομπή «Super Κατερίνα» η Θεοφανία Παπαθωμά αρχικά ξέσπασε σε γέλια.

Αμέσως μετά, τόνισε ότι ο πρώην σύζυγός της δεν υπήρξε ποτέ βίαιος και πως έχει βρεθεί στο στόχαστρο λόγω της σχέσης του με το ΣΕΗ.

Όπως είπε η ηθοποιός: «Ποιος το είπε αυτό; Έχουν περάσει στην αντεπίθεση μάλλον, επειδή ενεπλάκη σε αυτή την υπόθεση επειδή ήταν στο συμβούλιο του ΣΕΗ.

Αυτά είναι αστεία πράγματα τι λέτε τώρα; Ο Πασχάλης δεν είναι καθόλου νευρικός, ούτε βίαιος. Μπορεί να το βλέπουν εκδικητικά. Δεν ξέρω τι γίνεται».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.