ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γιαγιά 102 ετών αποκαλύπτει: «Κλειδί» για τη μακροζωία είναι «το καλό σεξ κι ένα καλό σέρι»!

«Ήταν υπέροχα - Πρέπει να βοήθησε και η πολλή σοκολάτα που έχω φάει»

Γιαγιά 102 ετών αποκαλύπτει: «Κλειδί» για τη μακροζωία είναι «το καλό σεξ κι ένα καλό σέρι»!

Τα μυστικά της μακροζωίας μοιράζεται η Βρετανίδα Joyce Jackman που στις 9 Μαΐου, έκλεισε τα 102 της χρόνια.

Μάλιστα, «κλειδί» για μια μακρά ζωή είναι όπως λέει «το καλό σεξ κι ένα καλό σέρι».

Η Joyce, πρώην σεφ της Βασιλικής Αεροπορίας, γιόρτασε τα γενέθλιά της με την οικογένειά της στο γηροκομείο όπου ζει και, όπως λέει, «πέρασε τόσο ωραία, που δεν ήθελε να τελειώσει».

«Ήταν υπέροχα. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είμαι 102 ετών. Πρέπει να βοήθησε και η πολλή σοκολάτα που έχω φάει» λέει στο South West News Service και αναμεταδίδει η New York Post.

Παντρεύτηκε τον παιδικό της έρωτα

Η Jackman εργαζόταν σε ζαχαροπλαστείο πριν γίνει σεφ της Πολεμικής Αεροπορίας κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Παντρεύτηκε τον παιδικό της έρωτα, τον Terence Jackman το 1945, όταν τελείωσε ο Πόλεμος και έζησαν μαζί ευτυχισμένοι.

Δεν απέκτησε δικά της παιδιά αλλά φρόντιζε πάντα τα παιδιά στη γειτονιά της.

«Μασκότ» στον οίκο ευγηρίας

Η Joyce είναι η αγαπημένη όλων στον οίκο ευγηρίας, όπου ζει, και απολαμβάνει και σήμερα τη σοκολάτα. Της αρέσει να λύνει σταυρόλεξα και να διαβάζει εφημερίδα.

«Είναι πολύ αγαπητή σε όλους, μας κάνει πάντα να γελάμε με την εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ και την άποψή της για τη ζωή» λέει η υπεύθυνη του γηροκομείου.

Δεν θα μπορούσε η βραδιά των γενεθλίων της Joyce να μην κλείσει με ένα ποτήρι καλό σέρι!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.