ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Γιάννης Ζουγανέλης: «Ο Σάκης Μπουλάς δυστυχώς δεν αγαπούσε τον εαυτό του όσο τον αγαπούσαμε εμείς»

«Ο Σάκης ήταν από τους πιο καλλιεργημένους και ωραίους ανθρώπους που έχω γνωρίσει»

Γιάννης Ζουγανέλης: «Ο Σάκης Μπουλάς δυστυχώς δεν αγαπούσε τον εαυτό του όσο τον αγαπούσαμε εμείς»

O Γιάννης Ζουγανέλης έδωσε μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης και μίλησε για τον αγαπημένο του φίλο Σάκη Μπουλά, που πέθανε τον Φεβρουάριο του 2014, ύστερα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.

Ο καλλιτέχνης μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» κι αρχικά, εξήγησε πώς διαχειρίζεται ο ίδιος τις απώλειες στη ζωή του. «Έχω χάσει πάρα πολλούς φίλους που τους έχω μέσα μου. Έτσι διαχειρίζομαι τις απώλειες. Έχω πονέσει πολύ, γιατί η απώλεια παραμένει απώλεια. Ο πατέρας μου έχει πεθάνει εδώ και 25 χρόνια και τον σκέφτομαι πιο πολύ από όταν ζούσε. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Σάκη Μπουλά, τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, τον Μανώλη Ρασούλη, τον Νίκο Παπάζογλου, τον Δημήτρη Μητροπάνο, τον προσφάτως αποχωρίσαντα, Άκη Δαούτη, δεν είναι μόνο οι γνωστοί, αλλά και άνθρωποι της καθημερινότητας», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις τελευταίες στιγμές του Σάκη Μπουλά. Όπως είπε, ο ηθοποιός δεν ήταν καθόλου αισιόδοξος τις τελευταίες μέρες, πριν τον θάνατό του, πράγμα που ο Γιάννης Ζουγανέλης δεν μπορούσε να το αντέξει, αφού δεν τον είχε συνηθίσει έτσι.

«Δεν ήταν αισιόδοξος και αυτό ήταν κάτι στο οποίο δεν μπορούσα να ισορροπήσω. Να, ένα κακό στοιχείο του εαυτού μου. Όταν ήθελε να μου εκφραστεί για τα πράγματα αυτά, αποχωρούσα. Όταν διαγνώστηκε με καρκίνο, στην αρχή είχε θυμό για όλο αυτό που του συνέβη, αλλά μετά ισορρόπησε. Ο Σάκης ήταν από τους πιο καλλιεργημένους και ωραίους ανθρώπους που είχα γνωρίσει. Δυστυχώς όμως, δεν αγαπούσε τον εαυτό του όσο τον αγαπούσαμε εμείς», σημείωσε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Τέλος, πρόσθεσε: «Αγαπούσε πολύ το αλκοόλ. Σημασία όμως έχει, όταν φεύγει ο άλλος, να θυμόμαστε μόνο τα καλά από εκείνον».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.