ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γιώργος Κατσαούνης: Αθώος ο πρώην παίκτης του «Survivor» για υπόθεση σωματικής βλάβης σε βάρος 28χρονου

Ο παθών είχε καταγγείλει πως τον είχε ρίξει στο έδαφος και τον χτυπούσε με κλωτσιές στα πλευρά

Γιώργος Κατσαούνης: Αθώος ο πρώην παίκτης του «Survivor» για υπόθεση σωματικής βλάβης σε βάρος 28χρονου

Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας, αποφάσισε σήμερα την αθώωση του 29χρονου Γιώργου Κατσαούνη από τα Φάρσαλα, που έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο παιχνίδι επιβίωσης «Survivor».

Το αδίκημα αφορούσε την πράξη της ελαφράς σωματικής βλάβης σε βάρος ενός 28χρονου συντοπίτη του που φέρεται να έλαβε χώρα το καλοκαίρι του 2021 στα Φάρσαλα.

Συγκεκριμένα, όπως κατέθεσε ο παθών, το βράδυ της 18ης Αυγούστου του 2021, ύστερα από προτροπή φίλου του πήγε να πάρει με το μηχανάκι μια κοπέλα από το σπίτι της, όταν ξαφνικά ο Γιώργος Κατσαούνης του έκλεισε το δρόμο με το αμάξι του.

Στη συνέχεια αφού κατέβηκε από το αμάξι, τον «άρπαξε» από τον γιακά, τον έριξε στο οδόστρωμα και τον κλώτσησε 2 με 3 φορές στα πλευρά.

Επίσης κατέθεσε πως ο κατηγορούμενος τον απείλησε πως θα τον σκοτώσει με όπλο και άνοιξε το πορτμπαγκάζ του οχήματος του, χωρίς ωστόσο να δει αν όντως είχε όπλο μέσα.

Όπως προέκυψε από την ακροαματική διαδικασία, ο 29χρονος κατηγορούμενος διατηρούσε στο παρελθόν σχέση με τη συγκεκριμένη κοπέλα και αυτός φέρεται να ήταν ο λόγος της επίθεσης στον συντοπίτη του, ο οποίος κατέθεσε πως εξαιτίας των χτυπημάτων αδυνατούσε να δουλέψει επί δύο μήνες.

Πρόσθεσε, επίσης, πως ο πατέρας του Κατσαούνη πήγε στη δουλειά του και ζήτησε να τον απολύσουν, επειδή κατέθεσε μήνυση για το περιστατικό ξυλοδαρμού του στην Αστυνομία.

Ο Γιώργος Κατσαούνης που ένα μήνα πριν βρέθηκε στο δικαστήριο για υπόθεση παρενόχλησης ανήλικης -για την οποία υπογραμμίζεται πως αθωώθηκε- δεν ήταν αυτή τη φορά στην αίθουσα, ωστόσο κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης η μητέρα του, η οποία επιβεβαίωσε ότι ο λόγος που ο γιος της επιτέθηκε στον 28χρονο ήταν η κοπέλα και η σχέση που είχαν.

Αναφορικά με τον ξυλοδαρμό κατέθεσε πως σύμφωνα με όσα της είπε ο γιος της δεν τον χτύπησε, παρά μόνο τον έσπρωξε στο δρόμο.

Η εισαγγελέας της έδρας στην αγόρευση της ανέφερε ότι ο παθών δεν προσκόμισε κάποιο δικαιολογητικό για την πολύμηνη, όπως ισχυρίστηκε, απουσία του από τη δουλειά ή για τα σοβαρά χτυπήματα που καταγγέλλει πως δέχτηκε από τον κατηγορούμενο, και πρόσθεσε πως διατηρεί αμφιβολίες αν ο κατηγορούμενος προκάλεσε εντελώς ελαφρά σωματική βλάβη ή άλγος.

Η εισαγγελέας έκλεισε την αγόρευση της προτείνοντας την απαλλαγή του κατηγορουμένου με την πρόεδρο με τη σειρά της να κηρύσσει τον κατηγορούμενο αθώο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.