ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γιώργος Σουξές: «Οι ”Άγριες Μέλισσες” ήταν μια ευτυχής συγκυρία πραγμάτων που δύσκολα συναντάς»

«Από όλους περίσσευε η αγάπη για ένα καλό αποτέλεσμα»

Γιώργος Σουξές: «Οι ”Άγριες Μέλισσες” ήταν μια ευτυχής συγκυρία πραγμάτων που δύσκολα συναντάς»

Σε μια συνέντευξη προχώρησε ο Γιώργος Σουξές, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πορεία του στον χώρο της υποκριτικής και τις δουλειές που έχει ξεχωρίσει μέχρι σήμερα.

Ο ηθοποιός αρχικά, ρωτήθηκε ποια θεωρεί την πιο σημαντική του συνεργασία. «Στο θέατρο και στην τηλεόραση, κάθε ρόλος ήταν ένα λιθαράκι για το τελικό οικοδόμημα. Αγάπησα όλους τους ρόλους που μου εμπιστεύτηκαν και πάντα προσπαθούσα να κάνω ό,τι καλύτερο μπορούσα, δεδομένων των συνθηκών».

«Όμως, σημασία έχει και η γνώμη του κοινού. Ο ρόλος του Προύσαλη όμως, στις “Άγριες Μέλισσες” μου έδωσε μεγάλη αναγνωρισιμότητα. Είναι πολύ σημαντικό να αναγνωρίζεσαι από τη δουλειά σου και όχι από οτιδήποτε άλλο κουτσομπολίστικο», δήλωσε.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, ο ίδιος διακρίνει αρκετά κοινά στοιχεία του χαρακτήρα του με τον Προύσαλη. «Γενικά, είμαι ήρεμος άνθρωπος με χιούμορ. Αγαπώ το δίκαιο και αντιμάχομαι την αδικία. Βοηθώ όταν μπορώ κάποιον που έχει ανάγκη και αυτά ήταν τα βασικά στοιχεία του Προύσαλη. Βεβαίως, έρχονται στιγμές που λυγίζω και απογοητεύομαι και δεν βλέπω λύσεις, όπως κι εκείνος», είπε.

Θεωρεί ότι για την επιτυχία που γνώρισαν οι «Άγριες Μέλισσες» ευθύνονται αρκετοί παράγοντες. Όπως λέει, το σενάριο, οι σκηνοθέτες, οι συντελεστές και οι ηθοποιοί ήταν όλοι εξαιρετικοί. «Ήταν μια ευτυχής συγκυρία πραγμάτων που δύσκολα συναντάς. Κυρίως όμως, από όλους περίσσευε η αγάπη για ένα καλό αποτέλεσμα», αναφέρει ο ηθοποιός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, δήλωσε πως δεν μπορεί να ξεχωρίσει κάποια συγκεκριμένη σκηνή από τη σειρά που να τον έχει «σημαδεύσει». «Τελικά, αν και είχα επιλέξει 2-3 σκηνές που θα κουβαλάω για πάντα στην ψυχή μου, μου λείπει κάθε δευτερόλεπτο από τις “Άγριες Μέλισσες”. Όλοι μου λείπουν», κατέληξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.