ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

GNTM: Πρώην παίκτρια άνοιξε λογαριασμό στο OnlyFans – Εμπρός στο δρόμο που χάραξε η Τ.Αλεξανδράτου

Η διαδικτυακή πλατφόρμα στην οποία κάνει καριέρα η Τζούλια Αλεξανδράτου

GNTM: Πρώην παίκτρια άνοιξε λογαριασμό στο OnlyFans – Εμπρός στο δρόμο που χάραξε η Τ.Αλεξανδράτου

Την μάθαμε πριν 3 χρόνια μέσα από το ελληνικό GNTM και ενώ μπορεί να μην πέρασε στην επόμενη φάση, κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία της και να αφήσει το στίγμα της.

Ο λόγος για την Αλιόνα Αμπράμοβα, που πολλοί θα την θυμάστε ως «έχω κάνει μόνο χείλη και τσίτος», η οποία κατάφερε να συγκεντρώσει έναν πολύ μεγάλο αριθμό followers στο instagram και το tiktok!

Βέβαια δεν μπόρεσε όλους αυτούς να τους μετασχηματίσει σε κέρδος αφού το κοινό της δεν βρήκε ανταπόκριση σε διαφημιστικές εταιρείες και περιορίστηκε σε ελάχιστα προϊόντα!

Έτσι άνοιξε ο δρόμος για το OnlyFans.

Μία διαδικτυακή πλατφόρμα, στην οποία κάνει καριέρα η Τζούλια Αλεξανδράτου. Είναι μία πλατφόρμα στην οποία ζητάς συνδρομή από τους ακόλουθους για να δουν το περιεχόμενο που δημοσιεύεις!

Υπάρχει το δωρεάν περιεχόμενο πού είναι κάποιες φωτογραφίες και videos, «τυράκι» για το τι θα δουν αυτοί που θα πληρώσουν και το περιεχόμενο με πληρωμή, που όπως αντιλαμβάνεστε για να δώσει ο άλλος τα χρήματά του θα πρέπει να αξίζει…

Βέβαια το πως ήταν με το πως είναι απέχει κατά πολύ με τα φίλτρα και τις πλαστικές να έχουν σπάσει κάθε ρεκόρ:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.