ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Emily Mai: «Ανεβάζω σέξι φωτογραφίες μου στο Onlyfans όταν το μωρό κοιμάται» (φώτο)

«Πολλά από αυτά που βγάζω πηγαίνουν σε αποταμιεύσεις για το μέλλον του»

Emily Mai: «Ανεβάζω σέξι φωτογραφίες μου στο Onlyfans όταν το μωρό κοιμάται» (φώτο)

Η 31χρονη Emily Mai, από την Αυστραλία, αποτελεί μία νέα μαμά η οποία δημοσιεύει περιεχόμενο μόνο για ενήλικες στον ιστότοπο συνδρομής OnlyFans, και βγάζει 250.000 δολάρια ετησίως .

Η μητέρα όπως αποκαλύπτει θα ξεκινήσει τη μέρα της ταΐζοντας το μωρό της και θα φροντίσει να ικανοποιηθούν οι ανάγκες του πριν μεταμορφωθεί σε πειρασμό.

Η Emily, πρώην στρίπερ, λέει ότι έχει λάβει αρνητικά σχόλια από άλλες μαμάδες για την καριέρα της, αλλά δεν την ενδιαφέρει.

Η μαμά, η οποία έχει 70.000 followers στο Instagram, είπε: «Ξυπνάω, δίνω στον γιο μου πρωινό και πίνω τον πρωινό καφέ. Εν αυτός θα παίζει ενώ ελέγχω τους OnlyFans μου».

Και συνέχισε: «Θα περιμένω μέχρι την ώρα του ύπνου του για να δημιουργήσω περιεχόμενο ή να στείλω μήνυμα στους θαυμαστές μου. Όταν ο γιος μου κοιμάται, εγώ διαχειρίζομαι ή βγάζω φωτογραφίες σε διαφορετικό δωμάτιο. Αλλά δεν κάνω βίντεο όταν είναι στο σπίτι, θα οργανώσω να τον κρατήσουν συγγενείς όταν θέλω να γυρίσω βίντεο.

Μόλις ξυπνήσει, επιστρέφω στην ανατροφή των παιδιών, κάνοντας πράγματα όπως μαγείρεμα, και δουλειές στο σπίτι και όταν κοιμάται, επιστρέφω στη δουλειά».

«Πολλά από αυτά που βγάζω πηγαίνουν σε αποταμιεύσεις για το μέλλον του»

«Δεν βγάζω όλα αυτά τα χρήματα για να τα ξοδέψω σε τσάντες επώνυμων σχεδιαστών και καλό φαγητό. Και έχω τόσο πολύ χρόνο με τον γιο μου», λέει η Emily Mai. Ενώ εξήγησε ότι τα χρήματα μπαίνουν σε αποταμιευτικό λογαριασμό για τον μικρούλη.

«Πηγαίνουμε στις δραστηριότητες του νηπίου του και συναντάμε την ομάδα των μητέρων ή βλέπουμε την οικογένειά μας».

Το μοντέλο είπε: «Όταν απέκτησα το αγόρι μου, ήξερα ότι ήθελα να κάνω κάτι όπου θα μπορούσα να είμαι κοντά στο παιδί μου, ενώ παράλληλα θα έφερνα τα ίδια χρήματα στον οικογενειακό προϋπολογισμό.

«Όταν ξεκίνησα για πρώτη φορά το OnlyFans, ορισμένοι από τους φίλους μου σίγουρα με έκριναν κρυφά, αλλά είναι πολύ πιο αποδεκτοί τώρα». Ενώ συμπλήρωσε ότι είναι πολύ επιλεκτική όσον αφορά το με ποιους μοιράζεται την εργασία της στη βιομηχανία του σεξ. «Μία μητέρα από την ομάδα του νηπιαγωγείου το έμαθε κατά λάθος και δεν αντέδρασε καθόλου καλά. Απείλησε ότι θα με ξεμπροστιάσει στην κοινότητά μου».

«Δεν με θυμώνει όταν οι άνθρωποι είναι αρνητικοί για την καριέρα μου, απλώς με κάνει να γελάω, γιατί τόσες στρίπερ, συνοδοί πολυτελείας και πορνοστάρ που γνωρίζω είναι μαμάδες. Πρέπει να σταματήσει αυτό το στίγμα.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.