ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εντυπωσιακή διακόσμηση με λίγο απ’ όλα: Boho – vintage και mix ‘n match [φωτό]

Εντυπωσιακή διακόσμηση με λίγο απ’ όλα: Boho – vintage και mix ‘n match [φωτό]

Nαι, το μίνιμαλ είναι κυρίαρχη τάση στη διακόσμηση των σπιτιών τα τελευταία χρόνια. Το αποτέλεσμα ιδιαίτερο. Αποπνέει καθαρότητα και άνεση. Αλλά και όσα διακοσμούνται με την ακριβώς αντίθετη φιλοσοφία είναι εξίσου εντυπωσιακά. Και πιο ζεστά. 

Σπίτια που δεν θα βρεις γωνιά άδεια, που η μονοχρωμία είναι κάτι άγνωστο, οι τοίχοι, τα τραπεζάκια, οι καναπέδες γεμάτα με κάδρα-καθρέφτες, μπιμπελό, μαξιλάρια. Λίγο boho, λίγo vintage, Mix ‘n Match. 

Στο Instagram τα παραδείγματα τέτοιων σπιτιών είναι απλά άπειρα. Παρακάτω παρουσιάζονται τα 10 από τα πιο εντυπωσιακά: 

  • Κάθε ίντσα του σπιτιού της εικονογράφου Chloe Fleury είναι γεμάτη χρώμα… 
  • Ο τεράστιος καναπές, τα μαξιλάρια, οι καρέκλες, το γλυπτό… Ολα υπερβολικά και εντυπωσιακά. Δια χειρός Kelly Wearstler.
  • Απλά πανέμορφο. Το σπίτι της Christene Barberich με την άκρως παιχνιδιάρικη διάθεση.  
  • Η Judy Aldridge ξέρει ότι όταν στο Mix ‘n Match παίζεις με φυτά, κερδίζεις. 
  • Ενας κόκκινος τοίχος δίνει από μόνος του την απαραίτητη υπερβολή στο χώρο. 
  • Ενα πολύ… boho διαμέρισμα. Του καλλιτέχνη Aldo Chapparo. Ρίξτε στο πάτωμα κουβέρτες και μαξιλάρια αν θέλετε το ίδιο αποτέλεσμα. 
  • Το να βρίσκεις την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στη φυτά και τους καθρέφτες δεν είναι εύκολο. Ο πολυέλαιος σπάει τη μονοτονία.
  • Ενα εκπληκτικό -τακτοποιημένο- γραφείο, ένας τοίχος γκαλερί, μοναδικές υφές, φωτεινά χρώματα, όλα αυτά κάνουν αυτό το σπίτι ξεχωριστό. 
  • Η ταπετσαρία, τα χειροποίητα αντικείμενα, τα χαλιά… 
  • Γιατί να βάλεις ένα πουφ στο σαλόνι όταν μπορείς να βάλεις δυο; Πάντως, ένα από τα μυστικά για τη δημιουργία τέτοιων χώρων είναι ο καναπές σε έντονο χρώμα. 
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.