Είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της κουζίνας. Το λάδι δεν μας λυπάται μέσα στο τηγάνι και πετάγεται συνεχώς απ’ έξω κάνοντας τη ζωή μας δύσκολη.

Και όμως υπάρχει τεχνική για να μην σου ξανατύχει.

Για να μην ζείτε λοιπόν με το άγχος ο καλύτερος τρόπος για να ελαχιστοποιήσετε τις πιθανότητες να πάθετε ζημιά είναι να σταματήσετε να βάζετε απευθείας το λάδι. Επομένως…ποια είναι η λύση;

Να ρίξετε λίγο αλάτι στο τηγάνι πριν κάψει το λάδι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δοκιμάστε το και θα δείτε πως λειτουργεί!