Βρήκαν τρόπο να μοιράσουν χαμόγελα εν καιρώ κορωνοϊού – Ντύνονται Spiderman και κάνουν βόλτες στους δρόμους (φώτο)

Βρήκαν τρόπο να μοιράσουν χαμόγελα εν καιρώ κορωνοϊού – Ντύνονται Spiderman και κάνουν βόλτες στους δρόμους (φώτο)

Μια ιδιαίτερη ιδέα, η οποία όμως προσφέρει χαμόγελα σε πολλά παιδιά, σκέφτηκαν δύο Βρετανοί. Ντύνονται Spiderman και κάνουν βόλτες στους δρόμους.

Ο Άντριου Μπάλντοκ και ο Τζέισον Μπερντ, ηλικίας 44 και 34 ετών, αντίστοιχα, είναι φίλοι κι ασχολούνται με τις μικτές πολεμικές τέχνες (ΜΜΑ). Μια ημέρα, σκέφτηκαν μια όμορφη ιδέα, για να απασχολήσουν παιδιά που μένουν σπίτι, μετά την εξάπλωση του κορονοϊού.

Φόρεσαν στολές του Spiderman κι άρχισαν να κυκλοφορούν στους δρόμους του Στόκπορτ και να πηγαίνουν από σπίτι σε σπίτι, για να μοιράσουν χαμόγελα.

Φυσικά και έχουν τραβήξει την προσοχή όλων, και των κατοίκων, αλλά και διεθνώς, αφού έχουν γίνει θέμα μέχρι και στις ΗΠΑ κι έχουν δώσει πολλές συνεντεύξεις για την όμορφη δράση τους.

Περαστικοί τους σταματάνε για φωτογραφίες, ενώ τα παιδιά τους αφήνουν και μηνύματα έξω από το σπίτι. Οι ίδιοι ενημερώνουν κάθε φορά μέσω των social media για την περιοχή που πρόκειται να επισκεφτούν, ώστε να ξέρει ο κόσμος που βρίσκονται.

Η όλη ιδέα άρχισε από τον Άντριου, που έκανε μια μέρα μάθημα ΜΜΑ διαδικτυακά και φόρεσε την στολή για πλάκα. Βλέποντας την ανταπόκριση των μαθητών του, είπε να το πάει ένα βήμα πιο πέρα και με τον φίλο του δημιούργησαν ένα… αχτύπητο δίδυμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.