ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ηλιάνα Παπαγεωργίου-SNIK: Τραγούδησαν μαζί για τα γενέθλια του ράπερ (βίντεο)

Ηλιάνα Παπαγεωργίου-SNIK: Τραγούδησαν μαζί για τα γενέθλια του ράπερ (βίντεο)

Hλιάνα Παπαγεωργίου και Snik είναι πολύ ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν.

Γενέθλια έχει σήμερα ο Snik και τα γιορτάζει μαζί με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο σπίτι. Ο ράπερ κλείνει τα 33 του χρόνια και η σύντροφός του και κριτής του GNTM δεν θα μπορούσε να μην του ευχηθεί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η Ηλιάνα και ο Snik είναι μαζί κάτι παραπάνω από μισό χρόνο και παραμένουν απόλυτα ερωτευμένοι.

Το μοντέλο δημοσίευσε στα social media μια φωτογραφία με τον Snik, όπου ποζάρουν τρυφερά στο μπαλκόνι του σπιτιού τους, με την Ηλιάνα να φορά μπλούζα Senorita, από το γνωστό του τραγούδι με την Τάμτα. «Happy Birthday Top Boy» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της!

Στη συνέχεια, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανέβασε και ένα βίντεο στα Stories της, όπου τραγουδά trap με τον Snik:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.