ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ο Πίκατσου υπάρχει – Ιδού και οι αποδείξεις (φώτο – βίντεο)

Ο Πίκατσου υπάρχει – Ιδού και οι αποδείξεις (φώτο – βίντεο)

Μπορεί ο Πίκατσου να αποτελεί προϊόν φαντασίας και ο πρωταγωνιστής του παιδικού, Πόκεμον, με το οποίο μεγάλωσε μια ολόκληρη γενιά, όμως εμείς βρήκαμε ένα σπάνιο οπόσουμ που του μοιάζει απίστευτα.

Φαίνεται πως κάποιοι χαρακτήρες από το σύμπαν των Πόκεμον μοιάζουν καταπληκτικά με αληθινά πλάσματα του πλανήτη μας.

Ένα από αυτά είναι και το σπάνιο χρυσό οπόσουμ, που ζει σε περιοχές της Αυστραλίας.

Είναι εύκολο, λοιπόν, να εντοπίσετε τις ομοιότητες ανάμεσα σε αυτήν τη μικρή χνουδωτή «μπάλα» και το πιο εμβληματικό Πόκεμον όλων των εποχών: Τον Πίκατσου!

Σίγουρα, από το ζωάκι λείπουν τα αξιολάτρευτα κόκκινα μάγουλα, ενώ δεν «πυροβολεί» με ηλεκτρισμό, αλλά είναι, πιθανώς, το πιο κοντινό πλάσμα στη Γη που μοιάζει με τον Πίκατσου.

Τα περισσότερα οπόσουμ είναι στην πραγματικότητα καφέ, ωστόσο μια μετάλλαξη στο γονίδιο έχει «βάψει» ορισμένα χρυσά. Άλλες χρωματικές παραλλαγές επίσης είναι ασημί-γκρι και μαύρο.

Τα χρυσά οπόσουμ έγιναν viral το 2018, όταν η κτηνιατρική κλινική Boronia στη Βικτώρια της Αυστραλίας δημοσίευσε μια φωτογραφία ενός… Πίκατσου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.