ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πότε γίνεται επικίνδυνη η παρακολούθηση ερωτικών ταινιών; – Πόσος χρόνος είναι φυσιολογικός;

Πότε γίνεται επικίνδυνη η παρακολούθηση ερωτικών ταινιών; – Πόσος χρόνος είναι φυσιολογικός;

Μια νέα έρευνα έρχεται να δώσει απαντήσεις σχετικά με το ερώτημα “πόσος χρόνος είναι φυσιολογικός και πότε αρχίζει και γίνεται επικίνδυνη η παρακολούθηση ερωτικών ταινιών;”

To πανεπιστήμιο του Λαβάλ στο Κεμπέκ του Καναδά έκανε έρευνα για 6 μήνες με 839 άνδρες άνω των 25 ετών.

Χώρισε τους θεατές σε 3 κατηγορίες. Σε αυτούς που βλέπουν ερωτικές ταινίες μέχρι 30 λεπτά την εβδομάδα, και το θεωρούν ψυχαγωγική διαδικασία. Σε αυτούς που αποφεύγουν τις ερωτικές ταινίες γιατί νιώθουν ενοχές και θεωρούν ότι απιστούν ή κάνουν κάτι κοινωνικά κατακριτέο, και σε αυτούς που ξεπερνούν τα 100 λεπτά την εβδομάδα, επιδιώκουν να μείνουν μόνοι τους για να δουν ταινίες ερωτικού περιεχομένου, ενώ υπάρχει και ένα μικρό δείγμα σε αυτή την ομάδα που δεν μπορεί να κάνει έρωτα αν δεν παρακολουθήσει ερωτικές ταινίες.

Η πρώτη κατηγορία χαρακτηρίστηκε :”normal”, οι άλλες δύο όμως κρύβουν κάποια ψυχολογική διαταραχή.

Οι άνδρες που παρακολουθούσαν πολλές ώρες έφθαναν σε σημείο στυτικής δυσλειτουργείας, όταν βρίσκονταν με το ταίρι τους, ενώ ο εθισμός τους έφθανε σε σημείο που έλεγαν ψέμματα, ήταν οξύθυμοι όταν υπήρχε κάποια περίοδος που δεν μπορούσαν να απομονωθούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δε άνδρες που απέφευγαν τις ερωτικές ταινίες σε περίπτωση που το ταίρι τους τους ζητούσε να παρακολουθήσουν κάποια ταινία, ένιωθαν θυμό και σε ακραίες περιπτώσεις εξευτελισμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.