«Άραξε» Snik – Ο ΟΑΕΔ έχει ακόμα κενές θέσεις

«Άραξε» Snik – Ο ΟΑΕΔ έχει ακόμα κενές θέσεις

Ξέσπασμα δεν το λες, outburst όμως άνετα, μιας και στις 25 λέξεις που είπε, οι 26 ήταν αγγλικά. Ο λόγος για τον ράπερ, τράπερ, (ας μας διορθώσει κάποιος στο τι είναι) Snik – σύντροφο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου – ο οποίος μέσα από το λογαριασμό του στο instagram έβγαλε τα απωθημένα του για το νέο του τραγούδι που τόλμησαν να το κάνουν ban. (Για πληροφορίες και μεταφράσεις παρακαλούμε όπως απευθύνεστε στον ίδιο με απανωτά μηνύματα, για να μας χαρίζει απλόχερα κι άλλες εξάρσεις)!

Νέο τραγούδι λοιπόν για τον Δημήτρη Γιαννούλη, εμείς θα τον αποκαλούμε με το βαπτιστικό του, που βλέπει παντού φαντάσματα και πως όλοι έχουν βαλθεί να ανακόψουν την πορεία του.

Ο Δημήτρης πληροφορηθήκαμε από τον ίδιο έχει στείλει και στον ΟΑΕΔ καλλιτέχνες που πήγαν άπατοι οι δόλιοι από τη στιγμή που εμφανίστηκε στο καλλιτεχνικό στερέωμα κάπου το 2012.

Για την ακρίβεια με φόντο την πισίνα του σπιτιού του (ζηλέψτε κάρχιες), ανάρτησε βίντεο λέγοντας: «Το τραγούδι δεν έχει μπει καν στα trend, δεν βγαίνει προτεινόμενο πουθενά. Έχει φάει ban για κάποιο άγνωστο λόγο. Κανονικά θα έπρεπε να έχει πάνω από ένα εκατομμύριο σήμερα. Αυτό που θέλω να πω είναι το πόσο πουτ…ες είναι μερικοί από κάποιες εταιρείες που οι καλλιτέχνες πάνε άπατοι και θα συνεχίζουν να πηγαίνουν άπατοι και χαίρομαι πάρα πολύ που τους έχω στείλει στον… ΟΑΕΔ όλους αυτούς».

Από ποιο ουράνιο και ποιο τόξο κατέβηκε αυτό το αγόρι;

Από το κοντρόλ μας ενημερώνουν πως ο ΟΑΕΔ έχει κι άλλες θέσεις ακόμα, οπότε ας κρατάμε μικρό καλάθι Δημήτρη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Keep trapping!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.