Η Μελάνια Τραμπ προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις με την απόφασή της να ανακαινίσει τον κήπο του Λευκού Οίκου, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ αποφάσισε να προχωρήσει σε εργασίες αναβάθμισης του «Κήπου των Ρόδων», σε μια πολύ δύσκολη εποχή για τους Αμερικανούς, με την εξάπλωση του COVID-19 να είναι ραγδαία. Περισσότερα από πέντε εκατ. άνθρωποι έχουν νοσήσει μέχρι στιγμής, ενώ οι θάνατοι ξεπερνούν ήδη τους 160.000.

«Ξόδεψε τα περισσότερα χρήματα των φορολογουμένων σε ένα σπίτι που ο υπόλοιπος κόσμος θα κάψει μόλις φύγει δυναμικά ο Ντόναλντ Τραμπ σε πέντε μήνες», έγραψε χρήστης στο Twitter, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Εκατομμύρια Αμερικανοί είναι σε άσχημη κατάσταση και η Μελάνια Τραμπ δεν μπορεί να βρει τίποτα να κάνει παρά να ανακαινίσει τον κήπο της, για να διοχετεύσει χρήματα από τους φορολογούμενους πολίτες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κριτική έγινε τόσο έντονη και μάλιστα κάποιοι δεν δίστασαν να τη συγκρίνουν με τη Μαρία Αντουανέτα. «Αναρωτιέμαι εάν η Μαρία Αντουανέτα ανακαίνισε τους κήπους της στις Βερσαλλίες όταν γινόταν η επανάσταση», έγραψε χαρακτηριστικά ένας χρήστης του Twitter, για να συμπληρώσει ένας άλλος: «Η Μαρία Αντουανέτα θα κουνούσε το κεφάλι της στην απόφαση της Μελάνι Τραμπ… Αν είχε ακόμα κεφάλι».