Γυμνάστρια απομυθοποιεί τα… σμιλευμένα κορμιά των social media – Γιατί δεν πρέπει να τα πιστεύουμε πάντα (φώτο-βίντεο)

Γυμνάστρια απομυθοποιεί τα… σμιλευμένα κορμιά των social media – Γιατί δεν πρέπει να τα πιστεύουμε πάντα (φώτο-βίντεο)

Μια γυμνάστρια θέλησε να δείξει πόσο εύκολο είναι να παρουσιάσεις μια ψεύτικη μεταμόρφωση στα social media και πόσο ψεύτικο μπορεί να είναι στην πραγματικότητα ένα τέλειο κορμί.

Ειδικότερα, η Τζορτζίνα Κοξ ανέβασε ένα βίντεο όπου δείχνει πώς οι διάφοροι γυμναστές των social κοροϊδεύουν τους χρήστες στους λογαριασμούς τους χρησιμοποιώντας συγκεκριμένες γωνίες, φωτισμούς, ρούχα και αξεσουάρ.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, η personal trainer μεταμορφώνει το σώμα της, απλά ανεβάζοντας το εσώρουχό της πιο ψηλά, εισπνέοντας και αλλάζοντας τη στάση των ώμων της.

Και η ίδια παραδέχεται ότι έχει πέσει θύμα τέτοιων υποτιθέμενων μεταμορφώσεων, “θαυματουργικών” ασκήσεων και συνταγών για αδυνάτισμα.

Πριν μάθει την αλήθεια, όλα αυτά τα ψέματα στα διάφορα προφίλ την έκαναν να νιώθει μόνο απογοήτευση για τη δική της πρόοδο και την εικόνα του σώματός της.

https://www.instagram.com/p/CMh6uMrhrAi

“Να προσέχετε πολύ όλα εκείνα που βλέπετε στα social! Όταν ξεκίνησα το γυμναστήριο ακολουθούσα τόσους λογαριασμούς fitness λόγω των απίθανων μεταμορφώσεων που παρουσίαζαν. Και πίστευα τα πάντα γιατί στο μυαλό μου οι εικόνες δεν λένε ψέματα… σωστά;” λέει η Τζορτζίνα, σύμφωνα με τη βρετανική, Mirror.

https://www.instagram.com/p/CLueV4chH3b

“Υποτίθεται ότι αυτοί οι λογαριασμοί έπρεπε να μου δίνουν κίνητρο, αλλά το μόνο που έκαναν είναι να αμφισβητώ την προσπάθειά μου και διαρκώς να συγκρίνω την πρόοδο μου με τη δική τους και να απελπίζομαι” συνεχίζει η γυμνάστρια.

https://www.instagram.com/p/CLPkz3gBFkw

“Ποτέ να μην αφήνετε κάτι που βλέπετε στα social να χαλάσει την προσπάθειά σας για το σώμα σας. Η πρόοδός σας είναι δική σας και μόνο εσείς πρέπει να είστε η μόνη σύγκρισή σας” λέει η Τζορτζίνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/CLFRHDFp0Ij

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.