Η στιγμή που ο Χάρι και ο Γουίλιαμ μιλούν μετά την τελετή

Η στιγμή που ο Χάρι και ο Γουίλιαμ μιλούν μετά την τελετή

Μπορεί η σημερινή μέρα να ήταν γεμάτη θλίψη για τους πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι του Ηνωμένου Βασιλείου, αφού νωρίς το απόγευμα αποχαιρέτισαν συντετριμμένοι τον αγαπημένο τους παππού, τον πρίγκιπα Φίλιππο, στην κηδεία του που πραγματοποιήθηκε στο Ουίνδσορ, όμως αυτή η θλιβερή περίσταση ίσως αποτελέσει αφετηρία για μία συμφιλίωση ανάμεσα στα αποξενωμένα αδέλφια.

Η Daily Mail εντόπισε ένα «σημάδι συμφιλίωσης» ανάμεσα στους δύο γιους του Καρόλου, που συναντήθηκαν για πρώτη φορά σήμερα πρόσωπο με πρόσωπο μετά από περισσότερο από έναν χρόνο.

Πρόκειται για τη στιγμή που τα δύο αδέλφια αποχωρούν από το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, μετά το πέρας της κηδείας, και ο Δούκας του Κέιμπριτζ εμφανίζεται να μιλά στον μικρότερο αδελφό του. Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, ο Χάρι αρχικά μιλούσε με τη νύφη του, Κέιτ Μίντλετον, και τον Ουίλιαμ καθώς έβγαιναν από το παρεκκλήσι. Στη συνέχεια όμως εκείνη έμεινε λίγο πίσω, δίνοντας την ευκαιρία στον σύζυγό της και τον μικρότερο αδελφό του να συζητήσουν λίγο μόνοι τους.

Προηγουμένως τα δύο αδέλφια είχαν συμμετάσχει στην πομπή που ακολούθησε την πράσινη στρατιωτική Land Rover, η οποία μετέφερε τη σορό του πρίγκιπα Φίλιππου από το κάστρο του Γουίνδσορ μέχρι το παρεκκλήσι.

Η συζήτηση των δύο αδελφών, που καταγράφηκε από τις κάμερες που βρίσκονταν σε απόσταση, συνέβη μετά την απόφαση τελευταίας στιγμής να επιστρέψουν περπατώντας πίσω στο κάστρο ορισμένα μέλη της βασιλικής οικογένειας, παρόλο που οχήματα που τους περίμεναν έξω από το παρεκκλήσι.

Ο φίλος του Χάρι, Τομ Μπράντμπι, που εκτελούσε χρέη παρουσιαστή στη σημερινή κάλυψη της κηδείας από το ITV, σχολίασε: «Οι κηδείες είναι περιστάσεις συμφιλίωσης και αυτό το θέαμα, ας είμαστε ειλικρινείς, είναι κάτι που πολλοί ήθελαν να δουν. Πόσο μάλλον η ίδια η οικογένεια».

Περίπου μια ώρα νωρίτερα, ο Δούκας του Κέιμπριτζ είχε μπει στο παρεκκλήσι πρώτος, ακολουθούμενος από τον μικρότερο αδελφό του. Τα αδέλφια κάθισαν το ένα απέναντι στο άλλο κατά τη διάρκεια της τελετής, με την Κέιτ στο πλευρό του συζύγου της.

Ο 38χρονος Γουίλιαμ και ο 36χρονος Χάρι πιστεύεται ότι συναντήθηκαν για πρώτη φορά σήμερα, παρόλο που ο δεύτερος βρίσκεται αρκετές μέρες στη χώρα. Κι αυτό γιατί, έχοντας καταφθάσει πρόσφατα από τις ΗΠΑ όπου πλέον διαμένει μόνιμα με τη Μέγκαν Μαρκλ, ο Χάρι όφειλε να παραμείνει σε απομόνωση, στο πλαίσιο των κανονισμών για τον περιορισμό της πανδημίας. Υπήρχαν αναφορές πάντως ότι, πριν από μερικές μέρες, τα αδέλφια μίλησαν μαζί στο τηλέφωνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.