Αυτός είναι ο πιο σιχαμερός άνθρωπος που υπάρχει στον κόσμο (βίντεο)

Αυτός είναι ο πιο σιχαμερός άνθρωπος που υπάρχει στον κόσμο (βίντεο)

Το όνομα του Atlas Talisman μπορεί να μην σου λέει τίποτα και αυτό είναι απόλυτα λογικό. Μόνο που ο Βρετανός έγινε viral για τον ποιο λάθος λόγο κυριολεκτικά.

Ο άντρας λοιπόν αυτός είναι motivational coach, δηλαδή η δουλειά που κάνει στη ζωή του, είναι να δίνει θάρρος και να απελευθερώνει ψυχολογικά τους ανθρώπους από τους φόβους τους, τα κόμπλεξ τους και το στρες.

Ο Talisman έχει αναπτύξει μια θεωρία, που αναφέρει πως οι πρωκτοί των ανδρών έχουν γίνει είδος αποτροπιασμού και είναι στιγματισμένοι με ομοφοβικό και μικροβιοφοβικό περιεχόμενο. Πως προέκυψαν αυτά, κανείς δεν ξέρει, αλλά η θεωρία του 37χρονου άνδρα αυτό λέει.

Τα χειρότερα όμως ξεκινούν από εδώ και πέρα…

Ο Tallisman αλείφει κάθε πρωί (κάθε πρωί όμως) στο πρόσωπό του τα περιττώματά του. Τα ίδια του τα περιττώματα. Ο λόγος είναι για να αποδείξει πως δεν έχουμε να ντρεπόμαστε σε τίποτα για τα απόβλητα του σώματός μας και θέλησε να απενοχοποιήσει την πράξη ενώ είναι γνωστός ως Poop Wizard.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θέλω να έχω ισχυρό δεσμό με το σώμα μου. Σέβομαι το σώμα μου και όλα όσα κάνει. Είναι ένα από τα πράγματα που δεν θα πρέπει να ντρεπόμαστε και πρέπει όλοι να επανασυνδεθούμε με τα σώματά μας και την φύση μας», σχολίασε ο σιχαμερός Βρετανός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.