ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Η πρώην πορνοστάρ Λάνα Ρόουντς νιώθει μετανιωμένη & θέλει να «εξαφανίσει» όλα τα ροζ βίντεό της (βίντεο)

Η πρώην πορνοστάρ Λάνα Ρόουντς νιώθει μετανιωμένη & θέλει να  «εξαφανίσει» όλα τα ροζ βίντεό της (βίντεο)

Η πρώην πρωταγωνίστρια ταινιών ερωτικού περιεχομένου Λάνα Ρόουντς, δηλώνει μετανιωμένη για εκείνη την επιλογή της και πλέον εύχεται να μπορούσε να διαγράψει όλες τις σκηνές που είχε γυρίσει.

Η 24χρονη αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για τις μόνιμες επιπτώσεις που έχει στη ζωή αλλά και την ψυχική της υγεία η επιλογή της να γίνει πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών, στη εκπομπή «Tap In» και τον Χάρι Τζόουσεϊ.

«Πολλά από τα βίντεο που υπάρχουν δεν έχω δικαιώματα, διαφορετικά θα μπορούσα να τα είχαν διαγράψει όλα» είπε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση για το αν λυπάται για τον χρόνο που αφιέρωσε στην ερωτική βιομηχανία, είπε: «Ναι βέβαια… Ειλικρινά, λέω στον κόσμο πως αν μπορούσα να επιστρέψω στον χρόνο, θα το έκανα για να έχω πίσω την αξιοπρέπεια και το σεβασμό μου, αλλά και για τους ανθρώπους, να μην είναι σε θέση να με βλέπουν με αυτόν τον τρόπο».

Η Λάνα Ρόουντς αποκάλυψε μάλιστα πως εξακολουθεί να έχει ψυχικές επιπτώσεις από μία σκηνή που είχε γυρίσει και γι’ αυτόν τον λόγο βλέπει θεραπευτή.

«Νιώθω πως δεν μπορώ να δεχτώ μερικά από τα πράγματα που έχω κάνει». Αυτή η σκηνή μάλιστα ήταν και ο λόγος που την οδήγησε να αποχωρήσει από την βιομηχανία.

Μιλώντας στο κανάλι YouTube BFFs πρόσφατα με τους Dave Portnoy και Josh Richards, αποκάλυψε πως ούτε οικονομικά αποδείχθηκε αρκετά καλή εποχή γι’ αυτήν, ενώ τώρα είναι πολυ-εκατομμυριούχος.

«Από τη βιομηχανία δεν πληρώθηκα καλά. Πιθανότατα να είχα 100.000 δολάρια στον τραπεζικό μου λογαριασμό όταν σταμάτησα να γυρίζω ταινίες και τώρα είμαι πολυ-εκατομμυριούχος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.