ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αυτοί είναι οι δέκα δημοφιλέστεροι προορισμοί στο TikTok – «Εκτοξεύτηκαν» λόγω τεχνολογίας

Αυτοί είναι οι δέκα δημοφιλέστεροι προορισμοί στο TikTok – «Εκτοξεύτηκαν» λόγω τεχνολογίας

Τα social media και η επίδρασή τους ευθύνονται για πολλές από τις επιλογές που κάνουμε στην καθημερινότητά μας, από το μαγαζί που θα επιλέξουμε για φαγητό, μέχρι το μέρος που θα επισκεφτούμε στο επόμενο ταξίδι.

Η δημοτικότητα του TikTok είναι εμφανής και πλέον οι travel influencers έχουν στη διάθεσή τους ένα ακόμα κανάλι για να αναδείξουν μέσα από φωτογραφίες και βίντεο τις προτάσεις τους για τους ταξιδιωτικούς προορισμούς στο κοινό. Η εταιρεία Bounce ανέλυσε τον αριθμό προβολών από βίντεο ταξιδιωτικών προορισμών στο TikTok και δημιούργησε μια λίστα με τους δημοφιλέστερους προοριμούς στο TikTok.

Στην πρώτη θέση της λίστας βρέθηκε η Νέα Υόρκη, η οποία σύμφωνα με την έρευνα είχε 216 δισκεκατομμύρια προβολές, οι οποίες μετρήθηκαν από τα βίντεο τα οποία είχαν το ανάλογο hashtag, δηλαδή το #NYC. Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα είναι από τους πιο δημοφιλής προορισμούς των τελευταίων ετών, οπότε δεν προκαλεί έκπληξη ότι το Ντουμπάι βρέθηκε στη δεύτερη θέση της κατάταξης, με 37,1 δισεκατομμύρια προβολές στο TikTok. Ένας ίσως όχι και τόσο αναμενώμενος προορισμός, ήταν η πρωτεύουσα της Τουρκίας, η Κωνσταντινούπολη, που βρέθηκε στην τρίτη θέση με 17 δισεκατομμύρια views, κερδίζοντας άλλες μεγάλες και ιδιαίτερα αγαπητές πόλεις, όπως το Λονδίνο, το Παρίσι και τη Βαρκελώνη.

Οι 10 δημοφιλέστεροι προορισμοί στο TikTok:

  • Νέα Υόρκη
  • Ντουμπάι
  • Κωνσταντινούπολη
  • Λονδίνο
  • Βαρκελώνη
  • Παρίσι
  • Μουμπάι
  • Χαβάη
  • Μαϊάμι
  • Τορόντο
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.