ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Α.Σμιντ: Ποια είναι η «καυτή» αθλήτρια που κάλεσε σε αγώνα δρόμου τον Ε.Χάαλαντ – Δείτε φωτογραφίες

«Λοιπόν, Χάαλαντ αν είσαι έτοιμος να αγωνιστείς, θα ήμουν χαρούμενη. Ας δούμε ποιος είναι πιο γρήγορος»

Α.Σμιντ: Ποια είναι η «καυτή» αθλήτρια που κάλεσε σε αγώνα δρόμου τον Ε.Χάαλαντ – Δείτε φωτογραφίες

Η Αλίσα Σμιντ είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές αθλήτριες αλλά και μια από τις πιο φανατικές οπαδούς της Μπορούσια Ντόρτμουντ, στην οποία μάλιστα έχει εργαστεί.

Από την άλλη ο Έρλινγκ Χάαλαντ είναι ο πιο «καυτός» σκόρερ στον ποδοσφαιρικό κόσμο. Την περασμένη περίοδο με τα χρώματα της Μάντσεστερ Σίτι πέτυχε 52 γκολ σε 53 παιχνίδια. Οι «Πολίτες» τον απέκτησαν πριν από ένα χρόνο από την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Η Αλίσα και ο Έρλινγκ είχαν γνωριστεί όταν ο τελευταίος έπαιζε στην ομάδα της Γερμανίας.

Η Σμιντ που έχει τον ίδιο χορηγό, την Puma, με τη Ντόρτμουντ, είχε αναλάβει πριν από δύο χρόνια να γυμνάσει ποδοσφαιριστές της, όπως ο Χούμελς, και τότε είχε γνωρίσει και τον Χάαλαντ. Μάλιστα τότε είχε κερδίσει τον Ματς Χούμελς.

Αυτή την περίοδο ο Νορβηγός έχει ξεκινήσει τους αγώνες του με την Σίτι ενώ η Γερμανίδα διακρίνεται στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου της Βουδαπέστης.

Στο περιθώριο του πρωταθλήματος μίλησε νορβηγική εφημερίδα Dagbladet για τα όνειρά της αλλά και για τον Έρλινγκ Χάαλαντ.

Η «καυτή» Αλίσια κάλεσε μέσω της εφημερίδας τον Χάαλαντ σε αγώνα ταχύτητας. Ο Νορβηγός δημοσιογράφος την ρώτησε εάν μπορεί να κερδίσει τον Χάαλαντ και εκείνη απάντησε: «Χμ, δεν ξέρω – ίσως. Νομίζω, στα 400 μέτρα, ναι. Στα 200 μέτρα, θα ήταν πιο δύσκολο. Αλλά θα ήμουν ευτυχισμένη αν γίνει ο αγώνας. Πρέπει να τον ρωτήσω. Αλλά είμαι πάντα έτοιμη».

Στη συνέχεια στράφηκε στην κάμερα και είπε: «Λοιπόν, Χάαλαντ αν είσαι έτοιμος να αγωνιστείς, θα ήμουν χαρούμενη. Ας δούμε ποιος είναι πιο γρήγορος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άραγε θα σηκώσει το… γάντι ο Χάαλαντ και θα δούμε τον αγώνα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.