ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Άφησε tips 500€… και τα «άκουσε» κι από πάνω – Η «Οδύσσεια» ενός πλούσιου Ιταλού

Μη σου τύχει να έχεις χρήματα για να αφήσεις tips γενναιόδωρο και να «στην πούνε» κιόλας

Άφησε tips 500€… και τα «άκουσε» κι από πάνω – Η «Οδύσσεια» ενός πλούσιου Ιταλού

Να μην ξαναπατήσει ποτέ το πόδι του στο Σεν Τροπέ φέρεται να αποφάσισε ένας «πολύ πλούσιος Ιταλός», ο οποίος έφαγε… κατσάδα από σερβιτόρο εστιατορίου επειδή «άφησε μόνο 500 ευρώ για φιλοδώρημα».

O Ιταλός – που δεν κατονομάζεται – αποχώρησε από το πολυτελές εστιατόριο έχοντας πληρώσει τον λογαριασμό του, μαζί με ένα γενναιόδωρο tip 500 ευρώ.

Όταν έφτασε όμως στο πάρκινγκ συνειδητοποίησε ότι ένας από τους σερβιτόρους τον είχε πάρει στο κατόπι. Εξοργισμένος, ο εργαζόμενος στο εστιατόριο τον κατσάδιασε, λέγοντάς του ότι «τα 500 ευρώ δεν είναι αρκετά» και του ζήτησε να επιστρέψει στο εστιατόριο για να αφήσει κι άλλα χρήματα και να συμπληρώσει το «μίνιμουμ» φιλοδώρημα των 1000 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Νόμιζε ότι το φιλοδώρημα που είχε αφήσει ήταν πολύ γενναιόδωρο, αλλά εκείνοι του τα έψαλλαν. Ο σερβιτόρος του είπε ότι το ποσό δεν ήταν αρκετό και ότι θα μπορούσε να καταβάλλει μια προσπάθεια να πλησιάσει το ποσό των 1000 ευρώ, αφού αυτό ήταν περίπου το 20% του λογαριασμού του» είπε στην Nice Matin ένας Γάλλος φίλος του Ιταλού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.