ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Annie Kate Knight: «Η πιο ενεργή ερωτικά γυναίκα της Αυστραλίας» – Βγάζει 1.000 δολάρια την ημέρα

Ισχυρίζεται ότι κοιμήθηκε με 300 άτομα μέσα σε έναν χρόνο

Annie Kate Knight: «Η πιο ενεργή ερωτικά γυναίκα της Αυστραλίας» – Βγάζει 1.000 δολάρια την ημέρα

H Annie Kate Knight είναι 26 ετών κι έχει χαρακτηριστεί ως η «πιο σεξουαλικά ενεργή γυναίκα της Αυστραλίας» αφού όπως ισχυρίζεται έκανε σεξ με 300 άτομα μέσα σε έναν χρόνο.

Η ίδια χαρακτήρισε την εμπειρία της ως «ενδυναμωτική», κυρίως όταν κατάφερε να κοιμηθεί με πέντε άτομα μέσα σε μια ημέρα. «Ένιωσα δύναμη μετά. Το σεξ με κάνει να νιώθω καλά. Έχει σκοπό να σε κάνει να νιώθεις καλά» ανέφερε.

Η 26χρονη Αυστραλή κοιμάται και με άντρες και με γυναίκες και έχει μερικούς πιο «τακτικούς» συντρόφους, που τους καλεί όποτε θέλει να περάσει όμορφα. «Όσο πιο ‘βρώμικο’ είναι το σεξ, τόσο το καλύτερο», είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό.

Δεν περιορίζεται καθόλου όταν πειραματίζεται στο κρεβάτι και είναι έτοιμη να δοκιμάσει οτιδήποτε.

Βέβαια αυτές οι δηλώσεις της, έχουν δημιουργήσει και αρκετούς haters, με έναν δημοσιογράφο να πλησιάζει κάποια στιγμή τον πατέρα της και να του λέει τι κάνει και ότι είναι μανιακή με το σεξ.

«Δεν είμαι σίγουρη τι ακριβώς είπαν στον μπαμπά μου, αλλά το γεγονός ότι με ανέφερε ως sex maniac με κάνει να πιστεύω ότι δεν ήταν κάτι ευχάριστο.

Με έκανε να νιώθω ότι ντρέπομαι και να αισθάνομαι σαν πόpνη, αλλά ευτυχώς είχα μια συζήτηση με τον μπαμπά μου και του εξήγησα τι ήταν το OnlyFans και ήταν εντάξει με αυτό. Είναι πολύ υποστηρικτικός».

Πρόσφατα απολύθηκε από την πρωινή δουλειά της στο marketing, επειδή ανακάλυψαν τον λογαριασμό της στο OnlyFans. Στην αρχή θύμωσε, αλλά πλέον δεν κοιτάζει πίσω και κερδίζει περίπου 1.000 δολάρια την ημέρα, ανεβάζοντας συνεχώς σέξι περιεχόμενο στην δημοφιλή πλατφόρμα έχοντας 112 χιλιάδες likes και πολλούς συνδρομητές που θέλουν να την δουν να «δοκιμάζει τα πάντα».

Τον Οκτώβριο που μας πέρασε μόνο έβγαλε 104.000 ευρώ. Όπως λέει η ίδια, «Είναι σχεδόν αδύνατο. Δεν έχω ρεπό. Δουλεύω 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο. Η δουλειά μου είναι πραγματική».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.