ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αυτή είναι η γυναίκα… «γίγαντας» που έχει γίνει viral – «Ρίχνει» δύο κεφάλια στο σύντροφο της

«Δεχόμαστε πολλές ερωτήσεις σχετικά με τη διαφορά ύψους μας αλλά δεν μας ενοχλεί»

Αυτή είναι η γυναίκα… «γίγαντας» που έχει γίνει viral – «Ρίχνει» δύο κεφάλια στο σύντροφο της

«Τα ετερώνυμα έλκονται» λέει ο λαός και στην παρακάτω περίπτωση φαίνεται να έχει δίκιο.

Πρόκειται για μία γυναίκα που σίγουρα δεν περνά απαρατήρητη καθώς έχει ύψος 1,92 εκ. και «ρίχνει» κεφάλια στον σύντροφό της που έχει φτάνει το 1,76 εκ. Όταν φοράει τακούνια ξεπερνά τα δύο μέτρα με αποτέλεσμα όλοι να την κοιτούν στον δρόμο.

Η 29χρονη Lizzy Jade Groombridge δηλώνει πως λατρεύει να ανατρέπει τα δεδομένα και να έρχεται κόντρα στα κοινωνικές αντιλήψεις που θέλουν τον άνδρα να πρέπει να είναι ψηλότερος από τη γυναίκα.

Σύμφωνα με την TheSun, η κοπέλα υποστηρίζει πως ο σύντροφος της «βλέπει πέρα από τη διαφορά ύψους. Είναι αρκετά αρρενωπός και τα θετικά της σχέσης υπερτερούν των αρνητικών».

Η Lizzy, πάντως, τραβάει τα βλέμματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενώ είναι γνωστή ως η «γυναίκα γίγαντας».

Στα σχολεία αυτά απαντάει ότι «για μένα το να είσαι γίγαντας σημαίνει να είσαι διαφορετική και να ξεχωρίζεις με τολμηρό αλλά θετικό τρόπο. Στον δρόμο μας κοιτάνε συνέχεια όταν βγαίνουμε μαζί και δεχόμαστε πολλές ερωτήσεις σχετικά με τη διαφορά ύψους μας αλλά δεν μας ενοχλεί».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.