ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αυτή είναι η ποδοσφαιρίστρια που σαρώνει τα social media – Περισσότεροι από 22 εκατ. χρήστες είδαν το βίντεο της μεταγραφής της στη Μπόρνμουθ

Οι φαν της στα σχόλια της την αποκαλούν την πιο όμορφη ποδοσφαιρίστρια

Αυτή είναι η ποδοσφαιρίστρια που σαρώνει τα social media – Περισσότεροι από 22 εκατ. χρήστες είδαν το βίντεο της μεταγραφής της στη Μπόρνμουθ

H εντυπωσιακή Κέλσι Ρόουζ Μπάουερς σαρώνει τα social media καθώς περισσότεροι από 22 εκατ. χρήστες του Χ είδαν το βίντεο της μεταγραφής της από την Πόρτσμουθ στην Μπόρνμουθ.

Η νέα της ομάδας απλά την έβαλε να πει δύο λόγια στο Χ και το video έγινε viral.

«Γεια σας παιδιά, είμαι η Κέλσι Μπάουερς και είμαι στην Μπόρνμουθ. Ανυπομονώ να ξεκινήσω» είπε η 20χρονη και το Twitter πήρε… φωτιά. Περισσότεροι από 22,1 εκατ. χρήστες έχουν δει την όμορφη αλλά άσημη ποδοσφαιρίστρια να παρουσιάζεται και να μιλάει για τα όνειρά της.

Η Μπάουερς μάλιστα σκόραρε στο πρώτο της παιχνίδι και έδειξε με το … καλημέρα τις διαθέσεις της.

Η καριέρα της ξεκίνησε στη Νότια Ακτή, όπου πέρασε από τις τάξεις της Σαουθάμπτον και κλλήθηκε μια φορά στην ομάδα U16 της Αγγλίας. Παράλληλα με το ποδόσφαιρο δουλεύει ως μοντέλο στο πρακτορείο FORTE.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Μπόρνμουθ για την ιστορία βρίσκεται στην 4η κατηγορία του ποδοσφαίρου γυναικών στην Αγγλία και πλέον όλα τα παιχνίδια της είναι sold out λόγω της Μπάουερς. Η κοπέλα έχει προφίλ στο Instagram με σχεδόν 30.000 ακόλουθους και φαν της στα σχόλια της την αποκαλούν την πιο όμορφη ποδοσφαιρίστρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.