ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτό είναι το πιο κλειστοφοβικό δωμάτιο ξενοδοχείου – Βρίσκεται 150 μέτρα κάτω από το έδαφος (φωτό)

Θα έμενες έστω ένα βράδυ;

Αυτό είναι το πιο κλειστοφοβικό δωμάτιο ξενοδοχείου – Βρίσκεται 150 μέτρα κάτω από το έδαφος (φωτό)

Στο Sala Silvermine Hotel της Σουηδίας θα βρεις τη βαθύτερη υπόγεια σουίτα στον κόσμο. Το συγκεκριμένο δωμάτιο μεταφέρει τους επισκέπτες της περίπου 150 μέτρα κάτω από το έδαφος και δίνει την ευκαιρία σε όποιον το κλείσει να απολαύσει ένα ιδιωτικό καταφύγιο σε ένα ιστορικό ορυχείο αργύρου που κατασκευάστηκε εκατοντάδες χρόνια πριν.

Αν και το συγκεκριμένο κατάλυμα δεν θα λέγαμε πως είναι ευάερο και ευήλιο, η σουίτα -σχεδιασμένη για δύο άτομα- είναι διακοσμημένη με ασημένια έπιπλα και διαθέτει άφθονο φως από κεριά, για να δημιουργήσει ένα απόλυτα ρομαντικό σκηνικό.


Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν τη δική τους ιδιωτική ξενάγηση στο ορυχείο και να περιπλανηθούν μέσα από υπόγειες λίμνες, ελικοειδείς στοές και διαδρόμους. Για περισσότερα από 400 χρόνια, το ορυχείο ήταν ένας από τους σημαντικότερους παραγωγούς αργύρου της Σουηδίας, ενώ φτάνει σε βάθος πάνω από 305 μέτρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσο για την τιμή του δωματίου στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο; Όποιος θελήσει να κλείσει την υπόγεια σουίτα θα πρέπει να πληρώσει περίπου 500 ευρώ τη βραδιά. Πάντως να σημειώσουμε πως σε καμία περίπτωση δεν ενδείκνυται για κλειστοφοβικούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.