ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Αυτό που βλέπετε πρώτο στην εικόνα αποκαλύπτει τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά σας

Το κοριτσάκι, το κρανίο ή το τοπίο τράβηξε πρώτο το βλέμμα σας

Αυτό που βλέπετε πρώτο στην εικόνα αποκαλύπτει τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά σας

Τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά σας υπόσχεται να αποκαλύψει ένα νέο τεστ προσωπικότητας οπτικών ψευδαισθήσεων.

Αυτά τα τεστ είναι ένας συναρπαστικός τρόπος για την αποκάλυψη των υποσυνείδητων προτιμήσεων και χαρακτηριστικών ενός ατόμου. Τα τεστ αυτά μπορούν να αποκαλύψουν πληροφορίες για τον ψυχισμό και τις προτιμήσεις ενός ανθρώπου.

Το τεστ είναι απλό. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να κοιτάξετε μία εικόνα. Δώστε μεγάλη προσοχή σε αυτό που τραβάει το βλέμμα σας με την πρώτη ματιά. Τι βλέπετε; Το κοριτσάκι, το κρανίο ή το τοπίο;

Τεστ προσωπικότητας: Τι παρατηρείτε πρώτα στην παρακάτω οπτική ψευδαίσθηση;

Το κοριτσάκι

Αν είδατε πρώτα το κοριτσάκι, έχετε μια μυστική ικανότητα να περνάτε μέσα από τα μεγαλύτερα εμπόδια της ζωής με άνεση και ευκολία. Ενώ άλλοι άνθρωποι μπορεί να τρέμουν μπροστά στην αλλαγή ή τις προκλήσεις, μέσα σας υπάρχει ένα νεανικό πνεύμα ανθεκτικότητας που αρνείται να καταπνιγεί.

Όταν βρίσκεστε σε καταστάσεις που δικαιολογημένα θα μπορούσαν να κάνουν τους άλλους να φοβούνται, αρνείστε να υποκύψετε κάτω από την πίεση. Η ήρεμη αισιοδοξία σας και η νεανική σας προοπτική (ανεξάρτητα από την ηλικία σας) θα είναι πάντα το συναισθηματικό σας θεμέλιο.

Το κρανίο

Αν παρατηρήσατε πρώτα το κρανίο , η μεγαλύτερη δύναμή σας είναι η διανοητική σας ικανότητα. Ενώ τείνουμε να συνδέουμε τα κρανία με τον θάνατο, το παραφυσικό ή κάτι αόριστα δυσοίωνο, μην ανησυχείτε. Ο συμβολισμός όσον αφορά τα χαρακτηριστικά σας δεν θα μπορούσε να είναι πιο θετικός, καθώς το κρανίο είναι ένα σημάδι ότι η μεγαλύτερη δύναμή σας είναι η διάνοιά σας.

Εδώ και χρόνια τα κρανία χρησιμοποιούνται στην τέχνη και τη λογοτεχνία για να αντιπροσωπεύουν τη δύναμη του μυαλού, και αυτό ισχύει και εδώ. Δεν υπάρχει καμία κατάσταση που δεν μπορείτε να χειριστείτε με τη δύναμη του μυαλού σας.

Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι είστε απαραίτητα ένας τύπος μαθητή με άριστα. Η νοημοσύνη είναι κάτι πολύ περισσότερο από την εκμάθηση βιβλίων και την απομνημόνευση γεγονότων. Συνολικά, η ικανότητά σας για βαθιά, μελετημένη σκέψη είναι ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα που διαθέτετε.

Το τοπίο

Αν είδατε πρώτα το τοπίο όταν κοιτάξατε αυτή την εικόνα, η μεγαλύτερη δύναμή σας είναι η ικανότητά σας να εμπιστεύεστε το ένστικτό σας. Όταν κοιτάξετε προσεκτικά, θα δείτε ότι το εν λόγω τοπίο είναι το σημείο εισόδου σε ένα ομιχλώδες, σκοτεινό δάσος. Παρόλο που αυτό μπορεί να φαίνεται δυσοίωνο, δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε.

Όταν το τοπίο τραβάει το βλέμμα σας πριν από οτιδήποτε άλλο, σημαίνει ότι ευδοκιμείτε σε περιβάλλοντα και καταστάσεις όπου οι περισσότεροι άνθρωποι θα πανικοβάλλονταν. Χαθήκατε στο δάσος; Ακολουθήστε το ένστικτό σας και θα βρείτε το μονοπάτι που σας εξυπηρετεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όταν αισθάνεστε χωρίς κατεύθυνση, μπερδεμένοι ή απογοητευμένοι κάποιες φορές, θυμηθείτε ότι το ένστικτό σας είναι σταθερό. Είστε ο τύπος του ανθρώπου που μπορεί πάντα να βασίζεται σε αυτά που το πνεύμα σας γνωρίζει, προκειμένου να παίρνετε τις σωστές αποφάσεις τις σωστές στιγμές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.