ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αυτός είναι ο αληθινός Ποπάυ: Τα τεράστια χέρια του μπορούν να χωρέσουν μια μπάλα του μπάσκετ το καθένα (βίντεο)

Οι τερατώδεις βραχίονές του διαθέτουν την εκπληκτική περιφέρεια των 49 εκατοστών

Αυτός είναι ο αληθινός Ποπάυ: Τα τεράστια χέρια του μπορούν να χωρέσουν μια μπάλα του μπάσκετ το καθένα (βίντεο)

Ο 59χρονος Jeff Dabe, έχει τραβήξει την προσοχή πάνω από ένα εκατομμύριο χρηστών του TikTok καθώς γεννήθηκε με απολύτως ογκώδη χέρια.

Με το παρατσούκλι «Popeye» κατά τη διάρκεια των σχολικών του χρόνων, τα γιγαντιαία χέρια και χέρια του Jeff ήταν πάντα μέρος του εαυτού του. Οι τερατώδεις βραχίονές του διαθέτουν την εκπληκτική περιφέρεια των 49 εκατοστών και τα τεράστια χέρια του μπορούν εύκολα να χωρέσουν μια μπάλα του μπάσκετ το καθένα.

Αγκαλιάζοντας τη μοναδική του σωματική διάπλαση, ο Jeff επιχείρησε να ασχοληθεί με τον κόσμο της πάλης με τα χέρια και σημείωσε αξιοσημείωτη επιτυχία, με αποτέλεσμα να γίνει τελικά παγκόσμιος πρωταθλητής πάλης με τα χέρια.

@jeffdabe

Make hay while the sun shines #jeffdabe💪💪💪 #jeffdabe #grandpasoftiktok #hay #horses #harvest #farmlife #bestlife

♬ Axe – The Steel Woods

Αναπολώντας το ταξίδι του, ο Jeff μοιράστηκε τον ενθουσιασμό του για τον ανταγωνισμό του με παλαιστές πάλης χεριών από όλη την Αμερική, χάρη στο World Arm wrestling League. Τα ταξίδια σε διάφορα μέρη για αγώνες του επέτρεψαν να μοιραστεί το εξαιρετικό ταλέντο του με ανθρώπους από μακριά και ευρέως.

Ενώ η δύναμη του Jeff υποστήριζε τη φήμη του ως πρωταθλητή της πάλης με τα απαράμιλλα χέρια δεν παραλείπουν ποτέ να εκπλήσσουν όσους τον συναντούν. Οι άνθρωποι συχνά σταματούν και κοιτάζουν, έκπληκτοι από τη θέα των ιδιόμορφα μεγάλων άκρων του. Σε πραγματικές συναντήσεις, ο Jeff έχει γίνει μάρτυρας αντιδράσεων που κυμαίνονται από δέος μέχρι αφωνία, καθώς οι άνθρωποι πασχίζουν να επεξεργαστούν το τεράστιο μέγεθος των χεριών του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αλληλεπίδραση με τους άλλους μπορεί να είναι αρκετά διασκεδαστική για τον Jeff, ειδικά όταν παρατηρεί τις αντιδράσεις τους. Με χιούμορ θυμάται περιπτώσεις όπου τα άτομα παγώνουν όταν βλέπουν τα χέρια του, ιδιαίτερα όταν δίνει χρήματα σε ένα παράθυρο drive-through. Το μείγμα έκπληξης και δυσπιστίας στα πρόσωπά τους είναι αδιαμφισβήτητο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.