ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Αυτός είναι ο λόγος που το piercing στα ανδρικά γεννητικά όργανα ονομάζεται… Prince Albert

Η μεγάλη απορία των ανδρών είναι πόσο μπορεί να πονάει ένα τέτοιο... σκουλαρίκι

Αυτός είναι ο λόγος που το piercing στα ανδρικά γεννητικά όργανα ονομάζεται… Prince Albert

Αν είστε άντρας και ζητήσετε ένα piercing «Prince Albert» τότε θα αποκτήσετε ένα δαχτυλίδι που περνάει μέσα από τον ουρηθρικό πόρο και στη συνέχεια βγαίνει από το κάτω τοίχωμα του πέους.

Ο διάσημος body piercer Chris Saint δήλωσε στο Men’s Health ότι είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ανδρικά… σκουλαρίκια γεννητικών οργάνων μαζί με το Jacob’s Ladder, που περιλαμβάνει πολλαπλά τρυπήματα κατά μήκος της κάτω πλευράς του μορίου.

Πως πήρε όμως αυτό το όνομα; Ο θρύλος λέει ότι ο σύζυγος της βασίλισσας Βικτωρίας, πρίγκιπας Αλβέρτος, τρύπησε την ουρήθρα του για να «βοηθήσει την ανάρτηση των γεννητικών του οργάνων μέσα σε σχετικά στενά παντελόνια της εποχής». Υπάρχει επίσης η θεωρία ότι ο Αλβέρτος είχε τη νόσο Peyronie, όπου το πέος καμπυλώνει, και το piercing μπορεί να ήταν μια προσπάθεια να το ισιώσει. Ωστόσο, τίποτα από αυτά δεν έχει αποδειχθεί και μάλλον θα πρέπει να τα λαμβάνουμε όλα σαν θρύλους.

Το ερώτημα είναι γιατί κάποιος να κάνει κάτι τέτοιο σήμερα. Οι άνθρωποι τα έχουν για αισθητικούς λόγους, αλλά πιστεύεται επίσης ότι το piercing προσφέρει έντονη διέγερση της ουρήθρας στους άνδρες κατά τη διάρκεια του σεξ. Όταν το Bustle ρώτησε τρεις γυναίκες πώς ήταν να έχουν σεξουαλική επαφή με άνδρες με τα piercing, όλες συμφώνησαν ότι το σεξ ήταν καλύτερο.

Μάλιστα, μέσα σε όλα αυτά, οι γιατροί υποστηρίζουν ότι οι άνθρωποι με τέτοιο piercing μπορούν να χρησιμοποιούν προφυλακτικά…

Η μεγάλη απορία των περισσότερων ανδρών είναι πόσο μπορεί να πονάει το piercing «Prince Albert».

Σε ένα νήμα στο Redditt για το αν το συγκεκριμένο piercing είναι επώδυνο, ο Erik Hillard δήλωσε ότι «εξεπλάγη που πόνεσε τόσο λίγο». Οι περισσότεροι συμφώνησαν ότι ήταν λιγότερο επώδυνο από ένα piercing στη θηλή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, το piercing φέρεται να επουλώνεται σχετικά γρήγορα και γι’ αυτό μπορεί να είναι τόσο δημοφιλές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.