ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τα σημάδια που δείχνουν ότι κάποιος είναι εθισμένος στις ερωτικές ταινίες (βίντεο)

Το υλικό με ερωτικό περιεχόμενο στις μέρες μας «πουλάει»

Τα σημάδια που δείχνουν ότι κάποιος είναι εθισμένος στις ερωτικές ταινίες (βίντεο)

Γνωρίζατε πως ο εθισμός στην πορνογραφία μπορεί να προκαλέσει σωματικά, ψυχικά, ψυχολογικά και κοινωνικά προβλήματα;

Στην πραγματικότητα, αυτά είναι τα ίδια ή πολύ παρόμοια με αυτά που προκαλούνται από την εξάρτηση από τα ναρκωτικά.

Σήμερα, οποιοσδήποτε έχει σύνδεση στο διαδίκτυο μπορεί να βλέπει νέα βίντεο καθημερινά. Σε τελική ανάλυση, αύξηση αυτού του υλικού είναι τεράστια. Στην πραγματικότητα, ο ο αριθμός των ατόμων που εθίζονται στα ερωτικά βίντεο έχει αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία είκοσι χρόνια.

Αυτή η κατάσταση ανησυχεί τους ειδικούς, δεδομένου ότι τα παιδιά είναι ιδιαίτερα ευάλωτα στις επιπτώσεις του εθισμού.

Το υλικό με ερωτικό περιεχόμενο στις μέρες μας «πουλάει» και ορισμένα πρότυπα ανδρών και γυναικών που παρουσιάζονται καθημερινά ακόμα και σε «αθώα» μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως «Facebook» και «Instagram» είναι πρότυπα ανθρώπων που ιεραρχούν τον έρωτα πολύ ψηλά στην ζωή τους.

Τα νέα παιδιά αναζητούν το επόμενο βήμα που είναι εύρεση της άμεσης και ευκαιριακής ικανοποίησης. Εκεί «μπαίνει» στην ζωή το διαδικτυακό πορνό που πλέον όχι μόνο δεν θεωρείται κάτι το προσωπικό για τον καθένα μας, αλλά λογίζεται ως μια απλή απασχόληση ή χόμπι για πολλούς ανθρώπους.

Πολλοί είναι οι παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν και να προκαλέσουν εθισμό.

Οι ορμονικές αλλαγές η έλλειψη αγάπης , η κακοποίηση, η περιέργεια, η κατάθλιψη και η μοναξιά είναι μερικούς από τους λόγους που μπορεί να οδηγήσουν κάποιον στην εξάρτηση.

Σύμφωνα με ειδικούς αν έχετε στον κύκλο σας φίλους που είναι εξαρτημένοι από την πορνογραφία οφείλετε να τους μιλήσετε και να τους συμβουλεύσετε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να τους κάνετε να αισθανθούν ότι κάποιος τους αγαπάει και πως ανήκουν σε μια οικογένεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.