ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δείτε πώς θα εξαφανίσετε τους λεκέδες από σάλτσα ντομάτας από τα ρούχα σας

Τι πρέπει να κάνετε

Δείτε πώς θα εξαφανίσετε τους λεκέδες από σάλτσα ντομάτας από τα ρούχα σας

Αδιαμφισβήτητα, «πονοκέφαλο» για όλα τα νοικοκυριά προκαλούν οι λεκέδες από σάλτσα ντομάτας στα ρούχα μας.

Δείτε πώς θα τους αφαιρέσετε:

Κατ’ αρχάς, περάστε το λεκέ όσο είναι ακόμα φρέσκος με λίγο απορροφητικό χαρτί, φροντίζοντας να κάνετε απαλές κινήσεις για να μην απλωθεί περισσότερο και, έπειτα, βάλτε το ρούχο σε μια λεκάνη με κρύο νερό για μερικά λεπτά.

Στη συνέχεια, βγάλτε το από τη λεκάνη και απλώστε πάνω του μια στρώση αλάτι.

Τρίψτε το σημείο όπου έπεσε η σάλτσα και, τέλος, ξεπλύνετε καλά το ύφασμα με λίγο κρύο νερό προτού το βάλετε στο πλυντήριο για να πλυθεί κανονικά με τα υπόλοιπα ρούχα σας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν η σάλτσα δεν απομακρυνθεί τελείως, επαναλάβετε τη διαδικασία μέχρι να δείτε τα σημάδια της να εξαφανίζονται τελείως!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.