ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Διαστάσεις κοινωνικού φαινομένου λαμβάνει η «Barbie»: Ο κόσμος θέλει να ονομάσει τα παιδιά του «Μπάρμπι» και «Κεν»

Οι αναζητήσεις για το όνομα Barbie έχουν αυξηθεί από τότε που κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας κατά 603%

Διαστάσεις κοινωνικού φαινομένου λαμβάνει η «Barbie»: Ο κόσμος θέλει να ονομάσει τα παιδιά του «Μπάρμπι» και «Κεν»

Η ταινία «Barbie» σπάει τα ρεκόρ πωλήσεων και δείχνει να έχει τεράστια επιρροή σε όσους την παρακολούθησαν και όχι μόνο.

Όπως μεταφέρει το IGN, ένα από τα πιο γνωστά sites με ονομασίες, το «Nameberry» ανέφερε ότι οι αναζητήσεις για το όνομα Barbie (είναι συντομογραφία του ονόματος Barbara) έχουν αυξηθεί από τότε που κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας κατά 603%. Το ίδιο και με τη λέξη Ken, που έχει επίσης αυξηθεί στις αναζητήσεις και είναι πάνω 293%.

Το όνομα Barbie αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην θέση 1896 με τα πιο δημοφιλή ονόματα κοριτσιών παγκοσμίως, ενώ το Ken-Kenneth στην 113.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ίδιο συμβαίνει και με το δημοφιλές site για ονομασίες μωρών, «BabyNames». Υπεύθυνος του ιστότοπου είπε στο TMZ, ότι έχει παρατηρηθεί αύξηση 300% στην αναζήτηση για την «Barbie» από τον Ιούλιο. Ο «Ken» έχει επίσης εκτοξευθεί, με τις αναζητήσεις να αυξάνονται κατά 200%.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.