ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δώρα Παντέλη: Η «καυτή» αθλητικογράφος πόζαρε με μαγιό και «άναψε φωτιές» (φωτο)

Η Δώρα Παντέλη φωτογραφήθηκε με το μαγιό της και την αγαπημένη της μπάλα μπάσκετ

Δώρα Παντέλη: Η «καυτή» αθλητικογράφος πόζαρε με μαγιό και «άναψε φωτιές» (φωτο)

Η Δώρα Παντέλη είναι η «καυτή» αθλητικογράφος που το 2019 έγινε η πρώτη Ελληνίδα που μεταδίδει αγώνα της Euroleague ενώ το 2023 το ίδιο κάνει και στο Μουντομπάσκετ της Ασίας.

Υπήρξε μια από τις καλύτερες παίκτριες μπάσκετ στην Ελλάδα, με θητεία σε πολλές ομάδες, ανάμεσα στις οποίες και ο Παναθηναϊκός.

Παράλληλα με το μπάσκετ σπούδαζε για να ακολουθήσει τη δεύτερη καριέρα στη ζωή της. Το 2018 αρχίζει να σχολιάζει και να κάνει ρεπορτάζ για λογαριασμό της NOVA σε αγώνες μπάσκετ και γρήγορα κερδίζει πόντους και την αγάπη του κοινού.

Πριν από λίγες ώρες για να υποδεχτεί τον Οκτώβριο φόρεσε το ολόσωμο, πήρε στα χέρια της μια μπάλα μπάσκετ και έγραψε: «Καλή μπασκετική σεζόν να έχουμε».

Η 35χρονη Δώρα έχει σπουδάσει αγγλική φιλολογία, κλινική ψυχολογία και λογοτεχνία. Της αρέσουν πολύ να διαβάζει βιβλία και να μαθαίνει συνεχώς νέα πράγματα.

Λατρεύει το μπάσκετ, της αρέσει το NBA, με το οποίο μάλιστα έχει αναπτύξει συνεργασία. Η Δώρα Παντέλη λόγω της ενασχόλησης της με το μπάσκετ και της αγάπη της για τη γυμναστική διατηρεί καλλίγραμο κορμί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θυμίζουμε ότι μέσα στην εβδομάδα που έρχεται ξεκινάει η Euroleague αλλά και η Basket League.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.