ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Επική εκδίκηση: Τραγούδησε στον γάμο του πρώην της που την είχε απατήσει – Τον έκανε μούσκεμα (βίντεο)

Το βίντεο  έχει γίνει viral, έχοντας εκατομμύρια προβολές

Επική εκδίκηση: Τραγούδησε στον γάμο του πρώην της που την είχε απατήσει – Τον έκανε μούσκεμα (βίντεο)

H Alexandra Starr πήρε την πιο μυθική εκδίκηση που θα μπορούσε να έχει, άνθρωπος που τον έχουν απατήσει σε μία σχέση.

«Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο», λέει ο σοφός λαός και η Alexandra Starr δεν χρειάστηκε να περιμένει και πάρα πολύ, καθώς ο πρώην της, αφού χώρισαν, της την έδωσε στο… πιάτο.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Οι δυο τους ήταν μαζί για 5 χρόνια, μέχρι που πέρυσι τέτοια εποχή, διαπίστωσε πως την απατάει, με αποτέλεσμα να χωρίσουν. Στον διάστημα που ακολούθησε, αυτός βρήκε μία άλλη κοπέλα, με την οποία αποφάσισαν να παντρευτούν και στο πάρτι που διοργανώθηκε μετά την τελετή, αποφάσισαν να κλείσουν ένα συγκρότημα για να τραγουδήσει.

Μόνο που η τραγουδίστρια του συγκεκριμένου συγκροτήματος δεν μπόρεσε να δώσει το παρών, με αποτέλεσμα να πάρει την θέση της, η Alexandra Starr όπως συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις.

Όπως ξεκαθάρισε στις αναρτήσεις που έκανε στο TikTok, στην αρχή ένιωσε μεγάλη έκπληξη όταν κατάλαβε που είχε πάει, όμως στη συνέχεια αποφάσισε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που της παρουσιάστηκε και να πάρει την εκδίκηση.

Έτσι, εμφανίστηκε κανονικά στο πάρτι μαζί με την μπάντα της, που ερμηνεύει διασκευές, μόνο που στο πρώτο μέρος είχε καλυμμένο το πρόσωπό της. Στη συνέχεια όμως, όταν το ζευγάρι ξεκίνησε να χορεύει στην πίστα, αποκαλύφθηκε.

@alexandra_starr Replying to @margewithanh ♬ original sound – alexandrastarr

Η νύφη αντιλήφθηκε αμέσως τι έχει συμβεί, ξαφνιάστηκε και το είπε στον σύζυγό της, γυρνώντας προς το μέρος της.

@alexandra_starr Replying to @Christina Venditti ♬ original sound – alexandrastarr

Η Alexandra Starr συνέχισε να ερμηνεύει το «Before He Cheats» της Carrie Underwood, ενώ ένας φίλος του ζευγαριού έχει πάει στην μέση, κρατώντας ένα ποτήρι νερό, προκειμένου να ηρεμήσει τα πνεύματα, αν η κατάσταση ξέφευγε.

Η τραγουδίστρια το άρπαξε και όταν την πλησίασε ο γαμπρός, το έριξε πάνω του και τον έσπρωξε, κάνοντας εντυπωσιακή έξοδο.

@alexandra_starr Replying to @tamerillo ♬ original sound – alexandrastarr

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.