ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Επικό: Ενθουσιασμένη νύφη αρπάζει λάθος άντρα μετά τον γάμο και φεύγει (βίντεο)

Δεν κρατιόταν να ζήσει την πρώτη νύχτα γάμου

Επικό: Ενθουσιασμένη νύφη αρπάζει λάθος άντρα μετά τον γάμο και φεύγει (βίντεο)

Ένα επικό σκηνικό καταγράφηκε σε γάμο στην Φλόριντα.

Το πάρτη κυλούσε μια χαρά και με πολύ κέφι και η νύφη δεν κρατιόταν να φύγει για την πρώτη βραδιά επίσημα με τον σύζυγό της.

Μόνο που έκανε ένα μικρό λαθάκι… έφυγε με λάθος άντρα!

Σε ένα viral πλέον βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok, η Day φαίνεται να τρέχει και να ζητωκραυγάζει μέσα από ένα πλήθος καλεσμένων σέρνοντας πίσω της έναν άνδρα με κοστούμι από τον καρπό του.

Όπως είπε η ίδια: «Διασκεδάσαμε τόσο πολύ που έτρεξα έξω με ένα άλλο άτομο». Αμέσως μετά κάποιος της φώναξε: «Περιμένετε, πήρες λάθος τύπο».

@_its_skysky When you exit your wedding with the wrong man #weddingexit #weddingtunnel @Aubrey Anna Miller @Jt @emma voigt ♬ original sound – Oh_hi_its_sky
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.