ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Έρευνα ανατρέπει τα δεδομένα για τις στάσεις του σεξ: Aυτή είναι η χειρότερη σύμφωνα με τις γυναίκες

Η δημοφιλής μέχρι τώρα στάση μάλλον φέρνει αρνητικά συναισθήματα στο γυναικείο φύλο

Έρευνα ανατρέπει τα δεδομένα για τις στάσεις του σεξ: Aυτή είναι η χειρότερη σύμφωνα με τις γυναίκες

Έχετε ποτέ σκεφτεί το ενδεχόμενο η μέχρι σήμερα ερωτική σας ζωή να είναι βασισμένη στα ψέματα; Ότι κάποιες δημοφιλείς πεποιθήσεις για το σεξ είναι εντελώς λάθος ή καλύτερα εντελώς υποκειενικές;

Σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε πρόσφατα η βρετανική έκδοση του περιοδικού Women’s Health και στην οποία συμμετείχαν 1.200 γυναίκες, φαίνεται ότι οι κατά τεκμήριο πέντε δημοφιλέστερες στάσεις στο σεξ (εκείνες πάνω στις οποίες βασίζεται σχεδόν ολόκληρο το «ρεπερτόριό» των ανδρών στο κρεβάτι), στην πραγματικότητα δεν προσφέρουν παρά ελάχιστη σεξουαλική απόλαυση στις εκπροσώπους του γυναικείου φύλου.

Εμείς θα μιλήσουμε για την… χειρότερη στάση των γυναικών, σύμφωνα με την έρευνα. Κι αν είστε καλά παιδιά, ίσως να σας πούμε και τις υπόλοιπες στο μέλλον.

Οι γυναίκες μίλησαν: Αυτή είναι η χειρότερη στάση

Doggy style ή «στα τέσσερα»

Όπως προκύπτει από την μελέτη, πρόκειται για τη λιγότερο δημοφιλή από όλες τις «δημοφιλείς» στάσεις στο σεξ. Ο λόγος; Όπως εξηγεί η γυναικολόγος Sara Gottfried, «κατά τη στάση αυτή δεν αποκλείεται να ‘βρίσκεις’ στον τραχήλο της μήτρας της, γεγονός που καθιστά τη διείσδυση για εκείνη περισσότερο επίπονη παρά ερεθιστική.

Εκτός αυτού, βγαίνοντας και ξαναμπαίνοντας μέσα της με μεγάλη ταχύτητα και ορμή, ουσιαστικά ‘στεγνώνεις’ χωρίς να το καταλαβαίνεις την ευαίσθητη περιοχή της».

Έχουμε λύση και για αυτό!

Αντί να μπαίνεις μέσα της γρήγορα και βαθιά, φρόντισε οι διεισδύσεις σου να είναι αργές και ρηχές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μπορεί να της αρέσει εν τέλει!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.