ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Έρευνα: Οι γυναίκες περνούν 1,5 χρόνο από τη ζωή τους καθαρίζοντας το σπίτι!

Τι έδειξε η έρευνα για τους άνδρες;

Έρευνα: Οι γυναίκες περνούν 1,5 χρόνο από τη ζωή τους καθαρίζοντας το σπίτι!

Βρετανική έρευνα δείχνει πως οι γυναίκες ξοδεύουν ενάμιση χρόνο από τη ζωή τους για να καθαρίσουν το σπίτι τους. Όπως φάνηκε οι γυναίκες περνούν 12.896 ώρες κατά τη διάρκεια της ζωής τους για να καθαρίσουν και να συγυρίσουν.

Αυτό είναι ίσο με ενάμιση χρόνο. Όσο για τους άντρες; Αυτοί φαίνεται πως περνούν μόλις 6.448 ώρες από τη ζωή τους σε δουλειές του σπιτιού. Δηλαδή ακριβώς το μισό χρονικό διάστημα από τις γυναίκες.

Βάσει έρευνας, το 16% των αντρών παραδέχτηκε πως αφήνει σχεδόν όλες τις δουλειές του σπιτιού για τις γυναίκες ενώ μόλις το ένα τρίτο, δηλαδή το 32%, κάνει τις λιγότερες δυνατές δουλειές που χρειάζεται ένα σπίτι.

Ένας στους έξι, δηλαδή το 17% παραδέχονται πως μισούν το καθάρισμα. Μόνο το 18% των Βρετανών έχουν καλή σχέση με την υγιεινή και καθαρίζουν καθημερινά το κάθισμα της λεκάνης ενώ το 66% καθαρίζει της επιφάνειες της κουζίνας κάθε μέρα.

Το 75% σκουπίζουν το πάτωμα της κουζίνας μια φορά την εβδομάδα και το 75% δεν έχουν πάει ποτέ βαθύ καθαρισμό στις μοκέτες τους παρά το γεγονός πως το 90% είχαν μοκέτες στο σπίτι τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.