ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Εσύ ήξερες ότι υπάρχει τηλεφωνική γραμμή έκτακτης ανάγκης με τραγούδια ενός διάσημου συγκροτήματος;

Δέχεται χιλιάδες τηλεφωνήματα

Εσύ ήξερες ότι υπάρχει τηλεφωνική γραμμή έκτακτης ανάγκης με τραγούδια ενός διάσημου συγκροτήματος;

Υπάρχει μια τηλεφωνική γραμμή έκτακτης ανάγκης, που μάλλον λειτουργεί ώστε να φτιάξει την ψυχολογία όσων την καλούν. Ο αριθμός της είναι 719-26-OATES και όπως ίσως καταλάβατε, παίζει τραγούδια του συγκροτήματος Hall & Oates.

Όποιος καλέσει τον αριθμό, μια γυναικεία φωνή με βρετανική προφορά απαντά και θα σου πει ότι αν θες να ακούσεις το τραγούδι «One on One» πάτα το 1, αν θες να ακούσεις το «Rich Girl» πάτα το 2 κοκ.

Η τηλεφωνική γραμμή έχει όνομα «Callin Oates» και ήταν ένα project των Michael Selvidge και Reid Butler οι οποίοι πριν κάποια χρόνια εργάζονταν στην εταιρεία τηλεπικοινωνιών Twilio στο Σαν Φρανσίσκο. Η Twilio ζητούσε από όλους τους νέους υπαλλήλους να σχεδιάσουν μια εφαρμογή και οι δυο τους συνεργάστηκαν για να την φτιάξουν.

Από το 2011, οι fans του συγκροτήματος ήταν ενθουσιασμένοι, κάτι που μοιράζονταν συχνά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι δηλαδή τους έσωσαν από της παρορμήσεις έκτακτης ανάγκης να ακούσουν τους Hall & Oates. O λογαριασμός της «Callin Oates» στο Twitter είχε αναφέρει πως δέχθηκαν 250 χιλιάδες τηλεφωνήματα μέσα σε δυο ημέρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για τους fans των Hall & Oates ή απλώς για όσους αναζητούν ένα χαμόγελο σε μια εβδομάδα διακοπών, το «Callin Oates» είναι ένα μικρό δώρο ψυχολογίας από δύο προγραμματιστές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.