ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έτσι πρέπει να απλώνετε τα ρούχα για να στεγνώνουν πιο γρήγορα (βίντεο)

Έτσι θα είναι και λιγότερο τσαλακωμένα

Έτσι πρέπει να απλώνετε τα ρούχα για να στεγνώνουν πιο γρήγορα (βίντεο)

Το άπλωμα των ρούχων είναι μια από τις ευκολότερες δουλειές του σπιτιού.

Βγάζουμε τα βρεγμένα ρούχα από το πλυντήριο, τα κρεμάμε σε μια απλώστρα και περιμένουμε να στεγνώσουν, σωστά; Μάλλον όχι. Δεν είναι μόνο το σιδέρωμα «τέχνη», αλλά και το άπλωμα των ρούχων θέλει τον τρόπο του για να στεγνώνουν πιο γρήγορα και να έχουν λιγότερη «τσαλάκα» για πιο εύκολο σιδέρωμα.

Βρήκαμε για εσένα ένα βίντεο στο Instagram για το πώς πρέπει να κρεμάς τα ρούχα στην απλώστρα για να σιδερώνονται πιο εύκολα και να στεγνώνουν και όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τώρα που έχει ακόμα υγρασία. Βρες εκείνο το σημείο στο μπαλκόνι σου που το βλέπει περισσότερο ο ήλιος και τοποθέτησε εκεί την απλώστρα με τα φρεσκοπλυμένα ρούχα σου.

Πώς απλώνουμε σωστά τα ρούχα για να στεγνώσουν πιο γρήγορα
Ακολουθώντας μερικά απλά tips τα ρούχα μετά το πλυντήριο μπορούν να στεγνώσουν πιο γρήγορα στην απλώστρα και να είναι πιο εύκολα να σιδερωθούν αργότερα.

Το βασικό tip στο άπλωμα των ρούχων είναι να μην απλώνετε τα ρούχα το ένα δίπλα στο άλλο. Για να στεγνώσουν πιο γρήγορα τα ρούχα χρειάζονται χώρο ώστε να μπορεί να περνάει ανάμεσά τους ο αέρας. Απλώνοντας συνεπώς το ένα ρούχο, αφήστε κάμποσα εκατοστά απόσταση από το σημείο που θα απλώσετε το άλλο.

Επίσης πριν απλώσετε τα ρούχα τινάξτε τα καλά γιατί έτσι θα αποφύγετε τις πολλές ζάρες και θα μπορέσετε να τα σιδερώσετε πιο εύκολα. Γυρίστε τα ρούχα από την ανάποδη για να μην ξεθωριάσουν από τον ήλιο και βάλτε τα μανταλάκια στις άκρες των ρούχων.

Τα παντελόνια και τα χοντρά ρούχα απλώστε τα στις εξωτερικές θέσεις της απλώστρας. Στο κέντρο βάλτε τις μπλούζες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.