ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έτσι θα γίνεις πρωινός τύπος και θα εκτοξευθεί η καριέρα σου

Οι περισσότεροι επιτυχημένοι άνδρες είναι πρωινοί τύποι

Έτσι θα γίνεις πρωινός τύπος και θα εκτοξευθεί η καριέρα σου

Το να ξυπνάς το πρωί θα σε βοηθήσει στην καριέρα σου και υπάρχουν τρόποι για να το καταφέρεις και να γίνεις επιτέλους ο άνδρας που πάντα ονειρευόσουν.

Θα είσαι πάντα φρέσκος, ανανεωμένος, με καθαρό μυαλό και καλή διάθεση. Οι περισσότεροι επιτυχημένοι άνδρες είναι πρωινοί τύποι γιατί έτσι καταφέρνουν να έχουν πρόγραμμα, την ίδια ώρα που οι ανταγωνιστές ακόμη κοιμούνται.

Πώς θα καταφέρεις να γίνεις εκείνος ο πρωινός τύπος;

Βρες κίνητρο
Το να ξυπνήσεις το πρωί χωρίς λόγο είναι δύσκολο. Αν θέσεις όμως στόχους, τότε θα το κάνεις πιο εύκολο. Το να ξυπνήσεις νωρίς για να γυμναστείς έχει πολλά οφέλη και θα αυξήσει την ενέργεια και την αποδοτικότητά σου. Επίσης θα έχεις χρόνο να πιεις τον πρωινό καφέ σου ή να διαβάσεις με ηρεμία τις ειδήσεις.

Κοιμήσου νωρίς
Το να κοιμηθείς νωρίς είναι σημαντικό. Έτσι θα καταφέρεις να κλείσεις ένα ποιοτικό 8ώρο ύπνου και δεν θα χάσεις τις πιο σημαντικές ώρες του ύπνου, που είναι ανάμεσα στις 23:00-03:00. Το επόμενο πρωί θα είσαι γεμάτος από ύπνο και δεν θα χρειαστεί να χουζουρεύεις. Αν βλέπεις πως δεν μπορείς να κοιμηθείς νωρίς, τότε δοκίμασε να μην κλείσεις το κινητό σου και να μην ασχολείσαι με τα social media ή να βλέπεις σειρά. Προτίμησε ένα βιβλίο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ετοίμασε τα πράγματα από το προηγούμενο βράδυ
Αν έχεις πρόγραμμα και έχεις φτιάξει τα πράγματα από το προηγούμενο βράδυ, δεν θα χρειαστεί να τρέχεις τελευταία στιγμή. Βρες τα ρούχα που θα φορέσεις, το φαγητό που θα πάρεις μαζί σου στην δουλειά και φτιάξε μία λίστα με όλα όσα έχεις να κάνεις την επόμενη μέρα. Θα σε βοηθήσει ώστε να μπεις έτοιμος και με ηρεμία στη μάχη της καθημερινότητας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.