ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Έχει γίνει viral: Η στιγμή που σερβιτόρα «σαπίζει» στο ξύλο δύο πελάτες που την παρενόχλησαν (βίντεο)

Κάποια στιγμή, ένας από τους πελάτες της πετάει μια καρέκλα, αλλά εκείνη την πιάνει στον αέρα

Έχει γίνει viral: Η στιγμή που σερβιτόρα «σαπίζει» στο ξύλο δύο πελάτες που την παρενόχλησαν (βίντεο)

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο από κινέζικο εστιατόριο, το οποίο δείχνει μια σερβιτόρα να υπερασπίζεται επιδέξια τον εαυτό της ενάντια σε δύο πελάτες που την παρενοχλούσαν.

Ειδικότερα, οι δύο πελάτες έκαναν το λάθος να πειράξουν τη νεαρή, αλλά σύντομα το μετάνιωσαν όταν εκείνη χρησιμοποίησε τις γνώσεις της στις πολεμικές τέχνες για να τους χτυπήσει με μπουνιές και κλωτσιές.

Το βίντεο δείχνει τους πελάτες να κοροϊδεύουν τη σερβιτόρα, η οποία απαντά αμυνόμενη με μια σειρά γρήγορες και ακριβείς κινήσεις. Κάποια στιγμή, ένας από τους πελάτες της πετάει μια καρέκλα, αλλά εκείνη την πιάνει στον αέρα και τη χρησιμοποιεί για να τον κατεβάσει.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.