ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Φενγκ Σούι: Οι έξι αλλαγές στο σπίτι που φέρνουν τύχη και επιτυχίες στα επαγγελματικά

Όλα τα πράγματα έχουν μία συγκεκριμένη θέση και εξυπηρετούν έναν σκοπό

Φενγκ Σούι: Οι έξι αλλαγές στο σπίτι που φέρνουν τύχη και επιτυχίες στα επαγγελματικά

Το φενγκ σούι είναι ένα κινέζικο σύστημα σχεδιασμού για να επιφέρουμε αρμονία και ισορροπία στο χώρο μας, μέσα από κάποιες αλλαγές, καθώς όλα τα πράγματα έχουν μία συγκεκριμένη θέση και εξυπηρετούν έναν σκοπό.

Κάνοντας μια σειρά από συγκεκριμένες αλλαγές στο χώρο σας, αυτές θα επιφέρουν τύχη και κέρδη στην επαγγελματική σας ζωή.

Φενγκ Σούι: Οι έξι αλλαγές που φέρνουν τύχη και επιτυχίες στα επαγγελματικά

Συγκεκριμένα:

Τακτοποιήστε σε μία σειρά τα πράγματά σας

Το φενγκ σούι υποστηρίζει ότι τα χρήματα «σκουντουφλάνε» στην ακαταστασία. Βάλτε τάξη και η ενέργεια και η τύχη θα κυκλοφορούν στον χώρο προς όφελός σας.

Επιδιορθώστε ό,τι έχει χαλάσει

Για να ρέει η ενέργεια του χρήματος άφθονη, επισκευάσετε ό,τι δεν λειτουργεί στο χώρο σας. Όσα αντικείμενα δεν γίνεται να επισκευαστούν απλά πετάξτε τα.

Βάλτε το χρώμα στη ζωή σας

Συγκεκριμένα, το μοβ και το πράσινο, τα οποία βοηθούν στην τύχη. Δε χρειάζεται να βάψετε τους τοίχους, μπορείτε να βάλετε μαξιλάρια ή διακοσμητικά με τα δύο αυτά χρώματα.

Δώστε προσοχή στα χρήματα

Κρατήστε τα χαρτονομίσματά σας απλωμένα σε μεγάλα πορτοφόλια και όχι διπλωμένα ή τσακισμένα. Το φενγκ σούι υποστηρίζει ότι με αυτόν τον τρόπο θα έρθουν και άλλα. Επίσης, φυλάξτε τα βιβλιάρια σας σε κουτί με χρώμα πράσινο ή μοβ και τοποθετήστε το στην έξω αριστερή γωνία του γραφείου σας.

Προτιμήστε αντικείμενα – μαγνήτες

Πρόκειται για τα διακοσμητικά που φέρνουν χρήμα και καλή τύχη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το ενυδρείο. Τοποθετήστε ένα ενυδρείο με 9 χρυσόψαρα (οκτώ κόκκινα ή χρυσά και ένα μαύρο) στο σαλόνι σας και θα ξεκλειδώσει άμεσα η ροή χρήματος.

Πείτε «ναι» στα λουλούδια

Τέλος, βάλτε φρέσκα λουλούδια στα βάζα σας και μην χρησιμοποιείτε ποτέ αποξηραμένα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=emb_title
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.