ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Haribo: Αποκαλύφθηκε η γεύση από το πράσινο ζελεδάκι και δεν είναι αυτή που νομίζετε! (φωτο)

Δείτε την ανάρτηση που σόκαρε τους καταναλωτές

Haribo: Αποκαλύφθηκε η γεύση από το πράσινο ζελεδάκι και δεν είναι αυτή που νομίζετε! (φωτο)

Τα ζελεδάκια Haribo είναι μια ένοχη απόλαυση για μικρούς και μεγάλους. Ως παιδί, μπορούσε κανείς να φάει δεκάδες από αυτά τα μικροσκοπικά ζελεδένια αρκουδάκια, εναλλάσσοντας από γεύση λεμόνι σε γεύση φράουλα ή και κόλα.

Οι οπαδοί, όμως, των Haribo gummy bears τώρα, είναι μπερδεμένοι όταν μαθαίνουν την πραγματική γεύση του πράσινου αρκουδιού.

Σύμφωνα με το nypost.com, η ανάρτηση που σόκαρε τους καταναλωτές των Haribo εμφανίστηκε στην πλατφόρμα του Reddit και φωτογραφίζει μια σακούλα Haribo, στην οποία αναφέρεται η γεύση κάθε ζελεδένιας αρκούδας με βάση το χρώμα της.

Ενώ οι περισσότεροι καταναλωτές θα συνέδεαν την πράσινη αρκούδα με γεύση πράσινου μήλου, λάιμ ή ακόμη και καρπουζιού, η εταιρεία λέει πως το πράσινο ζελεδάκι Haribo έχει στην πραγματικότητα γεύση φράουλας.

Επιπλέον, μια ακόμα ανακάλυψη ήταν και το ότι ο Χανς Ρίγκελ, ο οποίος ίδρυσε την εταιρεία το 1920, ονόμασε την Haribo παίρνοντας τα δύο πρώτα γράμματα του ονόματός του, του επωνύμου του και της πόλης όπου γεννήθηκε, δηλαδή της Βόννης της Γερμανίας.

«Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί η πράσινη αρκούδα των Haribo έχει γεύση φράουλα; Αυτή η πληροφορία με στοιχειώνει χρόνια» ανέφερε ένας χρήστης.

«Καλώ την αστυνομία για να μάθω αν τα πράσινα ζελεδάκια έχουν γεύση φράουλα ή μήλο» ανέφερε μια άλλη.

«Από πότε το πράσινο αρκουδάκι έχει γεύση φράουλα;».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.