ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Η οπτική ψευδαίσθηση που θα σου αποκαλύψει αν είσαι «πεισματάρης» ή «πιστός και αξιόπιστος» (βίντεο)

Εσύ τι είδες πρώτο;

Η οπτική ψευδαίσθηση που θα σου αποκαλύψει αν είσαι «πεισματάρης» ή «πιστός και αξιόπιστος» (βίντεο)

Το γύρο του διαδικτύου κάνει μια οπτική ψευδαίσθηση η οποία αναλόγως με το τι βλέπετε, μπορεί να σας αποκαλύψει αν είστε «πεισματάρης» ή αν όλοι θέλουν να είναι φίλοι σας λόγω του πόσο «πιστός» και «αξιόπιστος» είστε.

Η φωτογραφία κοινοποιήθηκε από τη δημιουργό του TikTok, Mia Yilin, η οποία έχει περισσότερους από 450.000 ακόλουθους, όπου είναι γνωστή για τις οπτικές ψευδαισθήσεις που παρουσιάζει και ερμηνεύει.

Σύμφωνα με τη δημιουργό περιεχομένου, αυτή η οπτική ψευδαίσθηση μπορεί να σας πει αν είστε κάποιος που θέλει τα πράγματα να πηγαίνουν πάντα «όπως τα θέλετε» ή αν οι άνθρωποι είναι «ευγνώμονες» που είναι κοντά σας.

@mia_yilin What’s the first thing you see in this picture? #personalitytest #entertainment #funfacts #fyp #fypシ #fortune #fengshui #relationship #wealth #mia_yilin_ #learnontiktok ♬ original sound – Mia Yilin

Η εικόνα απεικονίζει ένα δάσος και μια γυναίκα και η Μία αποκαλύπτει ότι αυτό που βλέπετε πρώτο μπορεί να προσφέρει ένα χαρακτηριστικό σημάδι για την προσωπικότητά σας.

Αρχικά, η δημιουργός περιεχομένου αποκάλυψε τι σήμαινε αν εντοπίσατε το δάσος.

«Αν είδατε για πρώτη φορά το δάσος, τότε είστε αρκετά πεισματάρηδες στα μάτια των άλλων και σας αρέσει να γίνονται τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο», εξήγησε.

«Είστε επίσης γεμάτοι αυτοπεποίθηση και πειθαρχημένοι. Παρόλο που μπορεί να φαίνεστε ξέγνοιαστοι, στην πραγματικότητα αισθάνεστε πολύ ανήσυχοι και αβέβαιοι για το μέλλον».

Η Μία σημείωσε ότι όσοι είδαν πρώτα τα δέντρα θέλουν απλώς «ειρήνη» και «σταθερότητα». Και πρόσθεσε: «Τείνετε να είστε μάλλον μυστικοπαθείς για τους αγώνες σας και δεν σας αρέσει να είστε ευάλωτοι μπροστά σε άλλους ανθρώπους».

Στη συνέχεια, εξήγησε τι σήμαινε αν βλέπεις πρώτα τη γυναίκα.

«Είστε αρκετά ικανοποιημένοι με το πώς είναι τα πράγματα αυτή τη στιγμή. Αυτό δεν σημαίνει ότι απορρίπτετε την αλλαγή, αλλά απλώς προτιμάτε να μην περιβάλλεστε με αβάσιμες φαντασιώσεις», είπε η Μία.

«Μπορεί να είστε λίγο επικριτικοί κατά καιρούς, αλλά είστε πολύ ηθικά δίκαιοι και συναισθηματικά έξυπνοι.

«Έχετε μια οξεία έκτη αίσθηση, η οποία καθιστά εξαιρετικά δύσκολο να σας ξεγελάσουν. Παρόλο που δεν λέτε τίποτα, είστε πολύ ευαίσθητοι ακόμα και στις πιο μικρές ενδείξεις και γνωρίζετε πάντα τι συμβαίνει πίσω από την πλάτη σας.

«Συχνά στους ανθρώπους αρέσει να σας λένε τα μυστικά τους επειδή είστε πιστοί και έμπιστοι. Όλοι είναι ευγνώμονες για την ευκαιρία να γίνουν φίλοι σας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κόσμος ενθουσιάστηκε και πλημμύρισε τα σχόλια, επαινώντας τη Μία για την ακρίβεια των λεγομένων της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.