ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΗΠΑ – 1,13 δισ. δολάρια κέρδισε μεγάλος τυχερός στο τζακ ποτ του Mega Millions

Οι πιθανότητες νίκης με τζακ ποτ ήταν 1 προς 302,6 εκατομμύρια

ΗΠΑ – 1,13 δισ. δολάρια κέρδισε μεγάλος τυχερός στο τζακ ποτ του Mega Millions

Από το Νιου Τζέρσεϊ ο ένας και μόνος τυχερός που κέρδισε στο τζακπότ Mega Millions στις ΗΠΑ το ποσό των 1,13 δισ. δολάρια (1,04 δισ. ευρώ) , σπάζοντας το σερί απουσίας νικητή του τυχερού παιχνιδιού από τον περασμένο Δεκέμβριο.

Οι αριθμοί που κληρώθηκαν ήταν οι: 1: 7, 11, 22, 29, 38 και ο χρυσός αριθμός Mega Ball το 4.

Το τυχερό δελτίο πωλήθηκε επίσης στο Νιου Τζέρσεϊ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Mega Millions, σε ένα οικογενειακό κατάστημα. Για τους ιδιοκτήτες υπάρχει μάλιστα ένα μπόνους 30.000 δολαρίων για την πώληση του τυχερού δελτίου.

Ο νόμος της Πολιτείας δίνει στον τυχερό το δικαιώμα να παραμείνει ανώνυμος.

Η τελευταία επιτυχία στο Mega Millions ήταν στις 8 Δεκεμβρίου. Από τότε είχαν μεσολαβήσει 30 συνεχόμενες κληρώσεις χωρίς μεγάλο νικητή.

Οι πιθανότητες να κερδίσει κάποιος το τζακ ποτ του Mega Millions είναι μία στις 302,6 εκατομμύρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι νικητές έχουν δύο επιλογές: είτε όλο το ποσό σε δόσεις για τα επόμενα 30 χρόνια είτε περίπου τα μισά άμεσα. Οι περισσότεροι νικητές επιλέγουν τη δεύτερη επιλογή που στη συγκεκριμένη περίπτωση αφορά ποσό 537,5 εκατ. δολαρίων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.