ΗΠΑ: Γαμπρός αποκάλυψε ότι η νύφη τον απάτησε με τον κουμπάρο του στο τραπέζι του γάμου

Ο άνδρας στη συνέχεια «πέταξε το μικρόφωνο» και αποχώρησε μαζί με ολόκληρη την οικογένειά του

ΗΠΑ: Γαμπρός αποκάλυψε ότι η νύφη τον απάτησε με τον κουμπάρο του στο τραπέζι του γάμου

Tο 70% των ζευγαριών στις ΗΠΑ έχει απατήσει τουλάχιστον μία φορά το έτερον ήμισυ στο γάμο του, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση «Journal of Marriage and Divorce».

Μια νύφη όμως το τράβηξε στα άκρα, καθώς απάτησε τον σύντροφό της με τον κουμπάρο λίγο πριν ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας.

Όταν το έμαθε ο γαμπρός, αποφάσισε να μην ακυρώσει το γάμο αλλά ετοίμασε ένα άλλο είδος εκδίκησης, σύμφωνα με το βρετανικό podcast «The Unfiltered Bride», που μεταδίδουν δύο wedding planners.

Ο γάμος, όπως περιέγραψαν στο podcast, εξελισσόταν ομαλά: Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους και βέρες και ήταν η ώρα που μέλη της οικογένειας θα έβγαζαν σύντομους λόγους μπροστά στους καλεσμένους. Όταν όμως, μετά τον πατέρα της νύφης, πήρε το μικρόφωνο ο γαμπρός, την περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη.

«Τώρα θα πάρετε στα χέρια σας κάποιους φακέλους, ανοίξτε τους αμέσως, αν μπορείτε. Ναι, είναι φωτογραφίες της νύφης που γ****ται με τον κουμπάρο, οπότε πρέπει να φύγω».

Το είπε και το έκανε: Αμέσως μετά «πέταξε το μικρόφωνο» και αποχώρησε μαζί με ολόκληρη την οικογένειά του, που συμμετείχε στο πλάνο της εκδίκησης, αφήνοντας τη νύφη και τη δική της οικογένεια στα κρύα του λουτρού.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, η οικογένεια της νύφης έπρεπε μετά να καλύψει όλα τα έξοδα του γάμου. Φυσικά, το όλο περιστατικό προκάλεσε το εύλογο ερώτημα: Γιατί ο γαμπρός έφτασε σε σημείο να παντρευτεί τη νύφη, αφού είχε αποφασίσει αμέσως μετά να χωρίσει;

@the.unfiltered.bride Karma is a b*tch 😲 #bridepodcast #theunfilteredbride #weddingtok #toptipswedding #wifey #celebranttips #bridechat #podcastclips #weddingadvice #weddingsoftiktok #bridesmaids #bridaldilemmas ♬ original sound – the.unfiltered.bride

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.