ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ιβάνα Κνολ: Ποζάρει με μικροσκοπικό μαγιό και «ταράζει» για δεύτερη φορά τη Μύκονο (φωτό)

Δεν χορταίνει το «Νησί των Ανέμων» το κορίτσι του Μουντιάλ

Ιβάνα Κνολ: Ποζάρει με μικροσκοπικό μαγιό και «ταράζει» για δεύτερη φορά τη Μύκονο (φωτό)

Η πληθωρική Ιβάνα Κνολ δεν κρύβει την αδυναμία που έχει στη χώρα μας καθώς επισκέφτηκε για δεύτερη φορά την Μύκονο.

Η Ιβάνα Κνολ που έχει ξεπεράσει τους 3,3 εκατ. followers στο Instagram και αυτό διότι oi φωτογραφίες της στις εξέδρες των γηπέδων του Μουντιάλ έγιναν Viral, είχε επισκεφτεί τη Μύκονο στα τέλη Ιουλίου και μάλιστα είχε βρεθεί και στο κλαμπ όπου έπαιξε μουσική ο Σακίλ Ο’ Νιλ.


Η όμορφη κοπέλα από την Κροατία άρχισε τις διακοπές της από την Ίμπιζα, πήγε στις Κάννες, μετά στη Μύκονο και στο Μαυροβούνιο και επέστρεψε στο ελληνικό νησί. «Ανεβάζει» από εκεί συνεχώς φωτογραφίες και ιστορίες στο Instagram και δείχνει να είναι… μαγεμένη.

Λατρεύει τη ζωή στη Μύκονο ενώ αυτή τη φορά βρήκε την ευκαιρία να φάει από τα χέρια του φίλου της, του Νουσρέτ, τις «χρυσές» μπριζόλες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.