Ιβάνα Κνολ: Το κορίτσι του Μουντιάλ του Κατάρ ποζάρει ολόγυμνο και τα «δίνει όλα στο πιάτο» (φωτο)

Η Ιβάνα Κνολ σαρώνει στα social media

Ιβάνα Κνολ: Το κορίτσι του Μουντιάλ του Κατάρ ποζάρει ολόγυμνο και τα «δίνει όλα στο πιάτο» (φωτο)

Η πρώην Miss Κροατία που έμεινε στην ιστορία ως το «κορίτσι του Μουντιάλ του Κατάρ» προσκλήθηκε από την Άρσεναλ στο Emirates για να δει από κοντά τον αγώνα της Premier League με την Μάντσεστερ Σίτι.

Δεν έφερε γούρι στην Άρσεναλ αφού έχασε με 3-1 αλλά εκείνη έκανε το κομμάτι της. Της έδωσαν σουίτα στο Emirates και η Άρσεναλ της χάρισε και μια φανέλα της με το όνομά της και το Νο1 στην πλάτη.

Η Ιβάνα που μοιράζει τη ζωή της ανάμεσα σε Ευρώπη και ΗΠΑ και ονειρεύεται να γίνει και πρέσβειρα της FIFA στο Μουντιάλ του 2026 δημοσίευσε αυτή την εβδομάδα και την πρώτη της φωτογραφία στην οποία φοράει μόνο το άρωμα της και όπως ήταν φυσικό… έριξε το Instagram. knol_1 knol_2

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @tigwav_chaje_moun_drip

Το μοντέλο από την Κροατία λατρεύει τις φωτογραφήσεις με μαγιό και σπάνια πετάει όλα της τα ρούχα. Θυμίζουμε ότι η ίδια δήλωσε ότι δέχεται συνεχώς προτάσεις από εταιρείες για να ανοίξει λογαριασμό στο OnlyFans και έως τώρα αντιστέκεται!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ιβάνα έχει ξεπεράσει μόνο στο Instagram τους 3,5 εκατ. followers και πριν το Μουντιάλ είχε 300.000! .

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.