ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ιζαμπέλ Γκουλάρτ: Ποζάρει με μπικίνι ξαπλωμένη στα βράχια (φωτο) 

Τα στιγμιότυπά της απέσπασαν χιλιάδες likes και σχόλια θαυμασμού

Ιζαμπέλ Γκουλάρτ: Ποζάρει με μπικίνι ξαπλωμένη στα βράχια (φωτο) 

Η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ συνεχίζει να πλημμυρίζει το προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει με αποκαλυπτικά μαγιό. 

Στην ανάρτηση που έκανε μέσω Instagram, τα ξημερώματα του Σαββάτου 30 Δεκεμβρίου, το supermodel από τη Βραζιλία εξύμνησε για ακόμη μια φορά τη θάλασσα, με την ίδια να φωτογραφίζεται ξαπλωμένη πάνω σε βράχια.

Η 39χρονη, φόρεσε ένα μπικίνι με σχήμα που παραπέμπει σε μωβ λουλούδι και πόζαρε στον φακό σαν μια γοργόνα, με φόντο τα κύματα.

Τα στιγμιότυπά της απέσπασαν χιλιάδες likes και σχόλια θαυμασμού, τόσο για το καλλίγραμμο κορμί της, όσο και για το όμορφο πρόσωπό της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.