ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Καθαρίστε τα χαλιά από λεκέδες και ακάρεα με ένα σπιτικό καθαριστικό τεσσάρων υλικών

Οικονομικό και πανίσχυρο

Καθαρίστε τα χαλιά από λεκέδες και ακάρεα με ένα σπιτικό καθαριστικό τεσσάρων υλικών

Υπάρχει ένα φυσικό καθαριστικό για χαλιά που κάνει παρελθόν όλους τους λεκέδες, ενώ αντιμετωπίζει και εξουδετερώνει και τα ακάρεα.

Μπορεί να είναι ένα ποτήρι κρασί, υπολείμματα λάσπης ή λεκέδες από τα παιδιά και τα κατοικίδιά σας. Όποιος κι αν είναι ο λόγος που έχει αφήσει σημάδια… στα χαλιά σας, υπάρχει η πλέον οικονομική λύση: ένα πανίσχυρο καθαριστικό για χαλιά που θα σας λύσει τα χέρια και θα κάνει τα χαλιά σας πεντακάθαρα!

Φυσικό καθαριστικό για χαλιά: Ποια υλικά θα χρειαστείτε

  • 1 κ.γ. απορρυπαντικό για τα πιάτα
  • 1 κ.σ. λευκό ξίδι
  • 1 φλ. ζεστό νερό
  • 1 κ.γ. μαγειρική σόδα
  • 1 μικρό δοχείο σπρέι (θα το βρείτε σε καταστήματα με είδη μαγειρικής)

Πώς θα το φτιάξετε

Ρίξτε το απορρυπαντικό για τα πιάτα στο δοχείο. Στη συνέχεια, προσθέστε το λευκό ξίδι και το ζεστό νερό. Τέλος, προσθέστε την μαγειρική σόδα και κλείστε το δοχείο καλά χρησιμοποιώντας το καπάκι.

Πώς θα το χρησιμοποιήσετε

Χρησιμοποιήστε την ηλεκτρική σκούπα για να καθαρίσετε καλά την περιοχή γύρω από το λεκέ. Στη συνέχεια, τρίψτε καλά το σημείο με την τραχιά πλευρά του σφουγγαριού για τα πιάτα. Ψεκάστε την περιοχή με το καθαριστικό για χαλιά που έχετε φτιάξει και τρίψτε ελαφρά τον λεκέ με μια πετσέτα. Τέλος, ρίξτε λίγο νερό και πιέστε ελαφρά με την πετσέτα μέχρι να στεγνώσει το «πληγέν» σημείο και να εξαφανιστεί ο λεκές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προτού το χρησιμοποιήσετε για να καθαρίσετε κάποιον λεκέ, δοκιμάστε το σε μια μικρή επιφάνεια του χαλιού σας, προκειμένου να σιγουρευτείτε ότι δεν θα δημιουργήσει ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.